Şefa serviciului de contractări de la Spitalul Filantropia, care a demisionat din funcţie în mod dubios, lucrează la un alt serviciu important din cadrul spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La biroul administrativ de la Spitalul Filantropia au avut loc mai multe schimbări în ultima perioadă.
La biroul administrativ de la Spitalul Filantropia au avut loc mai multe schimbări în ultima perioadă.

Economista Gabriela Basangiu, care şi-a dat demisia din funcţia de şef al serviciului de contractări de la Spitalul Municipal în urma unui control făcut de Primăria Craiova, a fost transferată la serviciul de evaluare.

Conducerea Spitalului Filantropia a confirmat că economista demisionară lucrează la serviciul de evaluare din cadrul spitalului. "Cătălin Mărgineanu este la acest moment şef la serviciul de contractări", a declarat astăzi medicul George Bogdan Ungureanu, managerul unităţii spitaliceşti.

Economista Gabriela Basangiu a demisionat în urmă cu trei luni din cadrul serviciului de contractări al Spitalului Nr 2, la scurt timp după ce s-a încheiat evaluarea făcută de o comisie din cadrul Primăriei Craiova. Potrivit raportului întocmit de specialişti, la spital au fost găsite o serie de probleme în ceea ce priveşte achiziţiile de medicamente şi materiale sanitare.

Citeşte mai multe pe această temă:

Demisie dubioasă la Spitalul Filantropia, după ce un control a scos la suprafaţă numeroase nereguli

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite