Preţuri de Revelion la malul mării. Cel mai scăzut cost, la 160 lei de persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se zice că aşa cum îţi petreci noaptea dintre ani, aşa vei fi tot anul care vine. Pentru cei care aleg să se distreze în public, cu prietenii, litoralul are oferte din belşug.

Un Revelion ieftin la malul mării costă 160 lei. Preţul include petrecerea de Anul Nou, cu bufet suedez şi băuturi la liber. „Dacă îţi aduci 10 prieteni, biletul tău este gratuit“, este discountul promis de Camelot Cafe-Club, cel mai nou local studenţesc din Constanţa. Cafeneaua, care seara se transformă în club, a fost deschisă în zona Capitol, în incinta fostului Tabu. Studenţii beneficiază de tarife speciale, cu 30% mai mici: un suc costă 4 lei, o cafea - 3,5 lei, un ceai - 4 lei, o bere - între 4 şi 6 lei.

La nou-deschisa Arabica The Coffee Shop, Revelionul costă 170 lei de persoană, cu bufet rece şi cald şi băuturi la alegere. La Historia de Argentina, preţul este de 300 lei de persoană. La Fratelii, carnavalul de Revelion costa 330 lei.

La polul opus, cel mai scump Revelion este la Mamaia. La hotel Vega (5 stele), un sejur de două nopţi costă pentru două persoane 2.910 lei într-un apartament cu vedere la mare şi 2.310 lei/sejur într-o cameră dublă. Oferta include mic dejun, cină festivă de Revelion cu open bar, brunch pe 1 ianuarie, cină festivă pe 1 ianuarie.

La hotel Palm Beach (5 stele), sejurul de 3 nopţi costă 3.000 lei la un duplex pentru 4 persoane, 2.500 lei la apartamentul prezidenţial pentru 2 persoane sau 1.700 lei pentru o cameră dublă pentru 2 persoane. Oferta cuprinde mic dejun, prânz şi cină, masa festivă de Anul Nou, o sticlă de vin rose şi bomboane, plus acces gratuit la facilităţile hotelului.

Hotel Iaki (4 stele) are pachet all inclusive pentru un sejur de 4 nopţi. Un apartament costă 4.820 lei pentru două persoane, o cameră dublă superioară - 4.660 lei, iar o cameră dublă standard - 4.340 lei. Cadou primeşti un voucher de 30% discount la tarifele de cazare pentru 2014. Turiştii de Revelion vor fi răsfăţaţi cu tratamente SPA, petreceri în serile de 30 decembrie şi 1 ianuarie, brunch pe 1 ianuarie, masă festivă de Anul Nou.

La Vila La Mer (3 stele) din Eforie, sejurul de două nopţi costă 798 lei pentru două persoane. Se oferă cina festivă de Revelion, ciorbă de potroace în dimineaţa de 1 ianuarie, cină tradiţională în seara de 1 ianuarie şi mic dejun pe 2 ianuarie.

În Vama Veche, hostelul Madera are tarife de 150 lei camera dublă/noapte şi 200 lei camera triplă/noapte, cu baie, internet, tv, căldură. Salonul pentru petrecerea de Revelion se închiriază cu 100 lei. La 2 Mai, un last minute este 900 lei/noapte/pentru întreaga vilă cu 4 dormitoare, la Waterfront Song of The Sea. Vila se închiriază pentru minimum 4 nopţi.

Vă mai recomandăm

Trucuri pentru masa de Sărbători. Pilula de înainte sau de după excesul alimentar

Urarea corectă de Sărbători. De ce este pleonastică formula „Crăciun fericit“

FOTO VIDEO Cel mai vechi şi mai frumos colind din Dobrogea - Colindul Sfântului Andrei. O istorie relatată de părintele Paisie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite