Noi detalii în cazul tinerei care a fost găsită moartă pe un câmp din Cluj. „Acum sper că și-a găsit liniștea”

0
Publicat:

Tânăra care a fost găsită moartă joi, 25 ianuarie, pe un câmp din comuna clujeană Gârbău, suferea de depresie. Ea se logodise de curând și lucra în cadrul unei multinaționale.

Carla Sorina Borod
Carla Sorina Borodi a fost găsită moartă pe un câmp din Cluj. Foto Arhivă personală

De marți dimineața, 23 ianuarie, nu s-a mai știut nimic de Carla Borodi. Tânăra din Dej locuia cu iubitul într-un apartament din Cluj-Napoca. Familia a semnalat marți dispariția fiicei lor, iar autoritățile au descoperit că ultimul loc în care telefonul ei a emis semnal GSM a fost în Halta Gârbău, la circa 50 de kilometri de Cluj-Napoca.  

Conform informațiilor, se pare că tânăra a ajuns în Gârbău cu trenul, camerele de supraveghere surprinzând-o în gara din Cluj. În ziua în care a dispărut, Carla Sorina Borondi și-a luat liber de la muncă. 

„Noi am crezut că merge la casa de sus, după am văzut-o că merge printre pruni, pe acolo”, a spus o femeie în vârstă din Gârbău. 

Astfel, după două zile de la dispariția ei, mai mulți voluntari, jandarmi, localnici și voluntari au dat startul căutărilor. Din nefericire, Carla Borodi a fost găsită fără viață pe un câmp din Gârbău.   

Pentru a-i da de urmă, oamenii legii au adus câini antrenați, drone și au căutat inclusiv în casele abandonate. De asemenea, locuitorii comunei au fost întrebați dacă au văzut-o cumva pe tânără. 

În plus, în cadrul operațiunii de căutare au fost implicați și voluntari, care au cutreierat câmpurile și pădurile cu mașini de teren și motociclete. 

„Sper că și-a găsit liniștea”

Am vrut să ne organizăm, să dăm o mână de ajutor. Am făcut un grup de whatsapp, suntem 270 de persoane acolo”, a afirmat unul din voluntari, Timotei Câmpean, conform Observator. 

Am încercat să investigăm fiecare posibilitate de deplasare a persoanei şi apoi cu câini de căutare de suprafaţă, adică câini care scotocesc zona, am încercat să mai acoperim zone care păreau de interes”, a spus Oana Ciora, voluntar. 

Sorin Borodi, tatăl tinerei, a luat și el parte la căutări și avea speranța că fiica sa va fi găsită în viață. 

Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă”, a afirmat tatăl acesteia, care este profesor de matematică. 

Din nefericire, Carla Borodi a fost găsită moartă, iar lângă cadavrul ei au fost găsite pastile. 

Acum sper că și-a găsit liniștea și că poate, în sfârșit, să doarmă liniștită”, a declarat Sorin Borodi, după descoperirea cadavrului, conform Someșeanul. 

Carla Sorina Borodi lucra în cadrul unei companii de gaze și se ocupa doar de clienți suedezi. Îi plăceau ieșirile în natură și drumețiile. Persoanele apropiate sunt de părere că divorțul părinților, care a avut loc în anul 2023, a fost un moment greu pe care nu l-a putut depăși. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite