Două fete au fost atacate de un dubios pe o stradă din Cluj. Mesajul victimelor pentru bărbații aflați în zonă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți bărbați din Cluj-Napoca au sărit în apărarea a două fete care au fost agresate din senin de un cetățean dubios. Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Două tinere mergeau liniștite pe trotuar când, din senin, un bărbat care trecea pe lângă ele a devenit agresiv. S-a întâmplat, vineri, în timpul zilei, pe o stradă intens circulată din Cluj-Napoca - Traian Vuia.

Una dintre fete este lovită la nivelul capului și pare că lucrurile vor degenera, când un taximetrist virează brusc la dreapta, urcă pe trotuar și coboară să le protejeze pe tinere. 

Atacatorul are un schimb de replici cu taximetristul, dar când vede că în discuție intervin și alți doi bărbați, unul aflat în taximetru, și altul care trecea pe trotuar, se retrage. 

Una dintre victime  a încărcat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca și a transmis un mesaj bărbaților care au dat dovadă de spirit civic.

„Dacă nu ne săreați în ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urâte”

 Fata a anunțat că Poliția este pe urmele bărbatului violent, despre care spune că „părea foarte tulburat”

„Mulțumim tuturor celor care au intervenit astăzi să ne apere de un individ dubios ce ne-a agresat din senin pe stradă, pe colega mea și pe mine, pe Traian Vuia colț cu Orăștiei. Colega mea a fost din păcate lovită însă, dacă nu ne săreați în ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urâte”, a susținut una dintre fete. 

Un echipaj de Poliția a ajuns în zonă pentru a-l indentifica și reține pe infractor. 

„Personajul părea foarte tulburat și decis să facă rău cuiva. Am anunțat poliția și le-am pus la dispoziție filmarea, primită de la compania situată în proximitate. Un echipaj din zonă a promis că îl caută pe străzi, în speranța că pot evita să atace și pe altcineva”, a mai precizat ea. 

Bărbații care au sărit în ajutorul fetelor au dat dovadă de spirit civic și merită tot respectul.

„Din nou, multe mulțumiri celora, nu puțini, care ați intervenit, oprindu-vă din mers să ne săriți în ajutor! Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”, a conchis fata care a postat mesajul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite