Cine sunt victimele teribilului accident de la Frumușani. A murit și șoferul care a provocat tragedia

0
Publicat:

Vali și Diana sunt cei doi tineri care au murit alături de cele două fetițe ale lor în urma accidentului din Frumușani. Tragedia a avut loc joi seară, 25 august, în apropiere de București, la intrarea în localitatea Frumușani, din județul Călărași, pe DN4, la intersecția cu strada Postăvari.

Accidentul a avut loc pe DN4 la Frumușani FOTO Antena 3
Accidentul a avut loc pe DN4 la Frumușani FOTO Antena 3

O familie care se întorcea de la București a fost spulberată de o mașină al cărui șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Vali și Diana sunt cei doi tineri care au pierit alături de fiicele lor în groaznicul accident.

Câteva secunde au fost suficiente pentru a provoca nenorocirea. Cele două mașini s-au lovit frontal, iar patru persoane nu au avut nicio șansă de supraviețuire. La sosirea echipajelor de prim-ajutor, cele patru victime au fost găsite cu leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Conform martorilor, una dintre mașini a rămas cu acul vitezometrului blocat la 220 km/h.

Depășirea fatală

În teribilul accident au fost implicate două autoturisme, ambele fiind găsite în afara carosabilului, una - răsturnată. Din primele cercetări la fața locului, tragedia a fost provocată de o depășire neregulamentară.

Patru persoane, dintre care doi copii și doi adulți, au murit în urma impactului. Șoferul celei de-a doua mașini implicate în impact a fost transportat la spital în stare gravă, iar vineri dimineață, 26 august, a murit.

Ce spune Poliția

Astăzi, 25 august ac, în jurul orei 19.50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a patru persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. 

Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,”, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat de presă. 

Pe valea Oltului, o altă nenorocire

La începutul acestei săptămâni, luni, pe 22 august, o altă nenorocire a luat viața a doi părinți și copilul lor. Tragedia s-a produs pe DN7 / E81, Valea Oltului, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Cele trei victime se aflau într-un autoturism care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu TIR-ul, la km 240+100 metri al drumului național. Incidentul a dus la blocarea traficului între Vâlcea și Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu”, a precizat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

În urma impactului extrem de violent, ocupanții mașinii - un cuplu și copilul acestora, un bebeluș de doar un an și trei luni - din Alba au murit pe loc. Conducătorul auto avea 34 de ani, iar soția acestuia - 31 de ani. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite