Elev înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de 16 ani a fost înjunghiat în curtea unui liceu din Sectorul 6 al Capitalei, în urma unui conflict spontan. Acesta a fost transportat la spital, unde urmează să fie operat. 

Elev înjunghiat în curtea liceului - Foto Arhivă
Elev înjunghiat în curtea liceului - Foto Arhivă

UPDATE la cazul cu elevul injunghiat la scoala Tânărul, în vârstă de 15 ani, bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.  

Un elev al Colegiului Tehnic ''Iuliu Maniu''  a fost agresat miercuri, în jurul prânzului, de trei indivizi necunoscuţi în curtea instituției de învăţământ, după un conflict cu alți patru minori din afara școlii. „Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic.”, a transmis Poliția Română. 

Este vorba de un băiat de 16 ani, care ar fi  avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de invățământ. Apoi, acesta a fost agresat fizic de unul din minori, cu un briceag. 

La fața locului a fost trimis un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Elevul urmează să fie operat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Conform purtătoarei de cuvânt a Spitalului, Raluca Alexandru, viaţa elevului nu este în pericol. 

"Este un băiat de 17 ani cu agresiune. A primit un pumn şi am înţeles că pe urmă a fost tăiat cu baioneta la nivelul antebraţului. Are o plagă la nivelul antebraţului, o tăietură. Nu are viaţa în pericol. Nu ştiu cât de profundă este plaga pentru că acum va intra în sala de operaţie", a spus medicul, conform Agerpres. 

Trei indivizi necunoscuți ar fi sărit gardul liceului și l-ar fi agresat pe elev, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Elena Ştefan, citată de Agerpres. 

De asemenea, polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat incă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri.”, completează Poliția Română. 

 Polițiștii din cadrul Secției 21 Poliție continuă investigațiile pentru a clarifica situația și împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite