Clotilde Armand: Măsura blocării accesului locuitorilor în complexul Greenfield e greşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand cere deblocarea de urgență a drumului folosit de locuitorii din Greenfield și acuză că măsura închiderii acestuia ar avea iz politic.

Drumul forestier a fost închis. FOTO Facebook Clotilde Armand
Drumul forestier a fost închis. FOTO Facebook Clotilde Armand

Este vorba despre un drum forestier realizat pe spațiul administrat de Romsilva, pe care proprietarii locuințelor din cartierul Greenfield Băneasa îl folosesc de ani buni.

Înțeleg că astăzi Poliția Română și Romsilva au decis să închidă drumul locuitorilor din Greenfield. O măsură luată (posibil politic) înaintea începerii școlii. Să fie foarte clar, Primăria Sectorului 1 va face tot ce este posibil pentru a susține accesul locuitorilor în complexul Greenfield”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Clotilde Armand.

 Primarul Sectorului 1 cere permiterea accesului pentru locuitorii din zonă. 

Măsura blocării acestui drum este una greșită și solicit reprezentanților Romsilva să deblocheze urgent drumul”, a mai scris edilul.

Amintim că, la sfârșitul anului trecut, primarul Sectorului 1 a avut contre și cu oficialii Ministerului Culturii, legate atunci de blocarea exproprierii Casei Miclescu. În replică, șeful portofoliului de la Cultură a susținut că este vorba despre un litigiu aflat în recurs la ÎCCJ, fapt care ar determina încălcarea legii prin acceptarea solicitării Primăriei.

În noiembrie, Clotilde Armand a fost acuzată de Agenția Națională de Integritate (ANI) de conflict de interese și incompatibilitate. Inspectorii au sesizat Parchetul General pentru folosirea funcţiei în vederea favorizării unei persoane. Edilul a respins acuzaţiile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite