Avocata care l-a convins pe tatăl care și-a luat fetiţa de cinci ani ostatică să o elibereze: „E o persoană blândă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zeci de ore de negocieri, fetița sechestrată de propriul tată la Chiajna a fost eliberată. O avocată a ajutat la detensionarea situației. Micuța, în vârstă de cinci ani, este în afara oricărui pericol.

Intervenția pentru salvarea fetiței sechestrate FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Intervenția pentru salvarea fetiței sechestrate FOTO Inquam Photos Octav Ganea

„Operațiunea Poliției Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări" a transmis Poliția Română.

Eliberarea copilei a fost posibilă și datorită intervenției avocatei care a intrat în imobil pentru a ajuta la detensionarea situaţiei Potrivit news.ro, avocata a mărturisit că fetiţa i-ar fi povestit că mama ei l-ar fi atacat pe tată cu un cuţit, fiind la un pas să fie ea însăşi rănită, dar și că atunci când bărbatul a reuşit să ia cuţitul din mâinile mamei, femeia și-ar fi atacat soţul cu un scaun.

„Este o persoană cu mult bun simţ”

Avocata spune că acesta ar fi fost momentul care a declanșat criza.

„Eu îl cunosc pe Marin foarte bine, este o persoană blândă, cu mult bun simţ şi a înţeles că trebuie să facă lucrurl acesta fiind în avantajul copilului şi al său”, a explicat avocata când a fost întrebată ce l-a determinat pe bărbat să renunţe la gestul său şi la ameninţări.

Potrivit acesteia, fetiţa va rămâne la bunica şi la mătuşa ei.

Avocata a mai precizat că-l va reprezenta în continuare pe bărbat, în condițiile în care acesta va fi, cel mai probabil, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. 

Amintim că în urmă cu mai bine de 24 de ore bărbatul s-e baricadase în locuinţă cu copila sa de  cinci ani, ameninţând live, pe Facebook, că aruncă în aer casa.

În imagini apar și buteliile puse în mijlocul casei, cu care anunța că intenționează să arunce totul în aer. Pe fundal, se aude vocea copilei. Fetița îl roagă să o lase și pe ea să filmeze cu telefonul: „Lasă că filmez eu tati, că nu știi tu totul. Ai înțeles, tati?”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite