O maşină de Poliţie s-a făcut scrum pe câmp. Şeful de post a coborât chiar înainte ca autoturismul să ia foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina de Poliţie a fost distrusă în totalitate FOTO Vremea Nouă
Maşina de Poliţie a fost distrusă în totalitate FOTO Vremea Nouă

IPJ Brăila a declanşat o anchetă administrativă după ce autospeciala postului de Poliţie Tufeşti a ars în totalitate pe un câmp din afara comunei.

O autospecială a postului de Poliţie Tufeşti a fost distrusă în totalitate, luni, 12 iulie, după ce a luat foc pe un teren aflat între localităţile brăilene Tufeşti şi Lanurile. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului  de Pompieri din Brăila.

Pompierii nu au putut decât să constate că maşina a ars în totalitate. După primele verificări, reprezentanţii ISU Brăila au stabilit că  focul a pornit de la efectul termic al tobei de eşapament asupra vegetaţiei uscate din zona unde se afla autospeciala de Poliţie.

Potrivit IPJ Brăila, luni, 11 iulie, în jurul orei 12,00, şeful de post al postului de Poliţie comunal Tufeşti se afla la serviciu, pe un drum agricol, în extravilanul comunei Tufeşti. 

„Acesta a constatat faptul că de sub autospecială iese fum, moment în care a oprit-o şi a ieşit din aceasta. Incendiul s-a extins rapid, iar autospeciala a ars în totalitate, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere din culpă, dar fac în paralel şi o anchetă administrativă pentru a stabili circumstanţele în care autospeciala de Poliţie a fost distrusă în urma incendiului.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bărbatul ucis în bătaie la Bacău a fost campion la box şi s-a luptat cu celebrul Francisc Vaştag

Şofer omorât în bătaie la Bacău pentru că a atins din greşeală cu maşina oglinda unei dubiţe

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite