VIDEO Derby-ul campionatului se joacă cu casa închisă. Biletele s-au vândut în mai puţin de trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Baia Mare joacă împotriva Coronei Braşov Foto: Arhivă
HCM Baia Mare joacă împotriva Coronei Braşov Foto: Arhivă

Derby-ul Ligii Naţionale feminine de handbal dintre HCM Baia Mare şi Corona Braşov se va disputa duminică, 23 februarie, cu începere de la ora 14:35, în Sala sporturilor "Lascăr Pană". Şi de această dată, intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilete şi abonamente.

Joi, sute de băimăreni au aşteptat cu nerăbadre la rând pentru a prinde un bilet la partida dintre HCM Baia Mare şi Corona Braşov. S-au pus în vânzare bilete cu loc la preţul de 1 leu (pentru copii, tineri de pînă la 18 ani şi pensionari) şi la preţul de 3 lei (pentru adulţi). Cu toate acestea, în mai puţin de trei ore, toate biletele cu loc au fost vândute, iar coada formată încă se întindea pe câţiva zeci de metri. Pentru partida de duminică au mai rămas doar bilete fără loc, dar şi numărul acestora este unul mic. 
 

Cele două echipe sunt primele clasate în Liga Naţională, HCM Baia Mare având un avantaj de cinci puncte în faţa braşovencelor. Meciul va fi cu atât mai interesant, cu cât singura înfrângere a băimărencelor din acest campionat a fost înregistrat pe terenul braşovencelor, în turul Ligii Naţionale. 


 

VIDEO Victorie grea, dar meritată. HCM Baia Mare se menţine pe prima poziţie a clasamentului

Victorie în deplasare. HCM Baia Mare s-a impus în partida cu CSM Bucureşti

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite