VIDEO Cerşetorul român care a ajuns celebru în Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cersetorul manechin
Cersetorul manechin

Site-ul polonez pyta.pl a postat un filmuleţ care a fost vizionat de peste 1,2 milioane de useri. Respectivul video redă reacţiile polonezilor în momentul în care trec pe lângă un cerşetor. Âi dau bani, chiar dacă nu-i văd faţa.

De fapt, respectivul cerşetor nu este de fapt decât un manechin din cârpă, care primeşte bani din partea trecătorilor. Are totuşi o identitate. Se spune că este român! Filmul se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru cei care prea uşor scot banii din buzunar.

Intitulat „Cerşetoarea artificială româncă (Sztuczna Rumuńska Pyta)", filmuleţul a fost realizat de cei de la pyta.pl, după care a fost postat pe celebrul Youtube. De la 23 februarie, data la care a fost „urcat" pe site şi până acum, deci în 14 zile, filmul a strâns 1,2 milioane de vizualizări.
Videoclipul este însoţit şi de următorul mesaj: „După ce am făcut câte ceva pentru societate, am decis să fac ceva pentru mine însumi: să demasc o conspiraţie care domină străzile oraşelor poloneze! Şi tu? Arunci bani în fiecare cutie pe care o găseşti?".

URMĂREŞTE AICI VIDEOCLIPUL

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite