Babasha a cântat din nou pe scena Coldplay și a fost aplaudat: „Cel mai bun public ever”, a spus Chris Martin VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică Coldplay a susținut, joi seară, al doilea concert pe Arena Națională din București. Solistul Chris Martin le-a cerut oamenilor „să-l huduie”, apoi i-a anunțat că va urca pe scenă Babasha. Au cântat împreună piesa „Păi' Na”.

VIDEO: Diana Maria Mocanu

Inițial, solistul trupei a povestit cum s-a simțit după huiduielile de miercuri la adresa tânărului pe care l-a invitat pe scenă și a cântat o manea.  „Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat pentru ce s-a întâmplat. M-am culcat aseară cu gândul că voi sunteți audiența noastră. Și voi ne faceți fericiți. (…) Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră”, a transmis publicului solistul de la Coldplay. 

VIDEO: Diana Maria Mocanu

Artistul a continuat: „Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”.

Totodată el a anunțat că va cânta manele timp de trei minute, rugând publicul să fie îngăduitor. 

VIDEO: Theo Mănescu

Chris Martin a spus că va urma un moment în care tânărul cântăreț Babasha va interpreta o manea.

Babasha a urcat pe scenă și a cântat, acompaniat de Chris Martin. Oamenii din public au dansat și au aplaudat.  „Sunteți cel mai bun public ever”, a spus Chris Martin, la finalul melodiei. 

Piesa „Păi' Na”, cântată de Babasha la concertul Coldplay, are peste 7 milioane de vizualizări. Iar interpretul, în vârstă de 22 de ani, cu peste 100.000 de abonați pe canalul său de YouTube, spune că studiază la Universitatea Națională de Muzică din București.

Mii de spectatorii, la concertul Coldplay FOTO: CAPTURA VIDE
Mii de spectatorii, la concertul Coldplay FOTO: CAPTURA VIDE
EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite