Huiduieli la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Un manelist a cântat in mijlocul concertului. „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O apariţie pe cât de neaşteptată, pe atât de neplăcută în timpul concertului trupei britanice de rock Coldplay la primul concert susţinut în România în cadrul turneului „Music of the spheres”.

Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay
Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay

Update, ora 23

După huiduielile care au umplut Arena Naţională, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, care l-a invitat pe manelist în concert şi care l-a acompaniat la clape, în timp ce acestă lălăia ceva cu  „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei", nu a mai interacţionat cu publicul.

Mai mulți spectatori, care au aşteptat cu atâta entuziasm acest concert, au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului, dezamăgiți de supriza neplăcută pe care le-a făcut-o Coldplay.

Ştirea iniţială

Abia terminase de vorbit solistul trupei, Chris Martin, care spunea că, înainte de acest concert, ştiind că vine în România, a căutat să vadă ce artişti avem aici şi a găsit foarte mulţi pe care îi apreciază, că un cântăreţ de manele (se pare că e vorba despre Babasha) şi-a făcut apariţia pe scenă, încercând să transmită un mesaj: „În seara asta încercăm să spargem niște bariere. În deschiderea concertului au cântat alte 2 trupe anunțate oficial, iar acest moment a avut loc în mijlocul concertului cu o improvizație”.

Şi s-a apucat să cânte în huiduielile publicului.

Primele reacţii au apărut deja pe reţele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr. Cel mai supărat a fost un fan, care a scris: "Mi s-a dus tot cheful!"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite