Cum stai cu sănătatea în prima jumătate a anului 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele luni ale anului, nativii rac pot suporta consecinţele 
neglijării sănătăţii în lunile de primăvară şi toamnă ale anului 2015.
În primele luni ale anului, nativii rac pot suporta consecinţele neglijării sănătăţii în lunile de primăvară şi toamnă ale anului 2015.

Sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi, indiferent de zi, lună sau an. Iată ce ne rezervă horoscop sănătăţii în prima jumătate a anului pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC

În 2016, sănătatea ar trebui să ocupe locul fruntaş pe lista de priorităţi a nativului berbec. Sub influenţa retrogradării lui Jupiter în Fecioară, în primele cinci luni ale anului este posibil să suporţi consecinţele stilului de viaţă, alimentaţiei şi exceselor din 2015, astfel că vei fi nevoit să-ţi reevaluezi sănătatea şi să aduci ajustările necesare.

Sfat? În 2016, luptă împotriva tentaţiei de a-ţi neglija sănătatea!

TAUR

Încă de la începutul anului, este recomandat să te preocupi atent şi mai mult de sănătatea ta, anul 2015 fiind presărat cu evenimente de un mare impact emoţional pentru tauri.

Totodată, nativilor taur nu le-ar strica să vadă viaţa în nuanţe în culori mai vii şi să renuţe la vechile tipare de gândire.

GEMENI

Deşi au avut multe de pătimit cu sănătatea încă din 2012, gemenii trebuie să fie şi anul acesta prudenţi, mai ales că pot reveni în peisaj bolile tratate superficial, incorect sau neglijate în totalitate în ultimii ani.

Gemenii se pot confrunta cu afecţiuni provocate în special de surmenajul fizic, frustrări, temeri sau dezamăgiri.

Află pe clicksanatate.ro cum o să stai cu sănătatea în 2016 în funcţie de zodie

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite