O șoferiță dezastru în trafic a sărit să bată un alt șofer pe un drum în lucru VIDEO

0
Publicat:

Scenele filmate au fost surprinse pe un drum județean din județul Timiș, șoferița violentă fiind din județul Arad.

Mai rar se întâmplă ca o femeie să sară la bătaie la un bărbat, mai ales când acțiunea se întâmplă în trafic, protagoniștii fiind amândoi șoferi.

Și totuși acest lucru s-a întâmplat în județul Timiș, la Giarmata, pe un drum județean în lucru, care face legătura între autostradă şi Timişoara.

Scena a fost filmată și din imagini se observă că șoferița intră cu mașina pe prima bandă, deși acolo circulația era interzisă.

Deranjat că șoferița i-a aruncat pe parbriz tot praful de pe prima bandă, un alt șofer a blocat-o pe femeie și i-a cerut socoteală. În urma unui schimb de replici, aceștia au început să se lovească, femeia fiind cea cu inițiativa. Ea a fost ajutată de pasagerul de pe scaunul din față.

Bătaie în trafic în județul Timiș
Bătaie în trafic în județul Timiș

"Totul a început de la şoferiţă (...). Ignorând semnificația indicatoarelor, aceasta circula neregulamentar pe partea dreaptă a drumului pentru a depăși coloana de maşini care circula regulamentar. Cea mai gravă problemă era că acțiunile ei puneau în pericol integritatea parbrizelor celorlalți participanți care circulau regulamentar. Intrând cu viteză în zonele care nu erau asfaltate şi împrăștiind pietre peste ceilalți conducători auto care respectau regulile de circulație (...). Nu pot să spun dacă făcea asta intenționat sau din cauza neînțelegerii pericolului pe care îl crea prin modul în care circula. (...) A blocat-o neregulamentar, pentru a-i reproșa comportamentul. În această situație tensionată, a avut loc o escaladare a conflictului, când a ieşit furios pasagerul (...), părând să nu conştientizeze nici el că ei au fost cei care au greșit inițial. Schimbul de lovituri a fost declanşat tot de către șoferiță, care a lovit prima conducătorul (...) cu piciorul, după ce anterior doar se împingeau. Îi înțeleg furia celui care conducea, dar nu a procedat regulamentar blocând traficul", a declarat martorul pentru Arad Online.

Într-un final, un al treilea șofer a intervenit între bătăuși și conflictul s-a oprit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite