Șoferul care a vrut să calce cu duba un bărbat, reținut. Incidentul s-a petrecut în centrul Piteștiului

0
Publicat:

Un șofer de 29 de ani din Pitești a fost reținut de polițiști în seara zilei de luni, 31 octombrie, pentru că a încercat să calce cu o dubă un bărbat într-o parcare și l-a amenințat cu o rangă.

Șoferul agresiv riscă până la un an de închisoare FOTO IPJ Argeș
Șoferul agresiv riscă până la un an de închisoare FOTO IPJ Argeș

Incidentul a survenit după ce cei doi bărbați s-au certat duminică, 30 octombrie, pentru un loc de parcare în centrul Piteștiului. Șoferița unui Audi a parcat înaintea șoferului ce conducea o dubă. Șoferul dubei a coborât inițial și a început să se certe și să se înjure cu soțul șoferiței. Ulterior, șoferul dubei a revenit la volan, a scos o rangă, l-a amenințat pe soțul șoferiței și a încercat ulterior să îl calce pe acesta. Când a plecat din parcare, șoferul dubei a acroșat și mașina ce parcase cu câteva secunde înaintea sa.

Un martor a filmat incidentul petrecut la doar 100 de metri de Primăria Pitești, iar imaginile au ajuns în scurt timp la Poliție. Drept urmare, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosar în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul care conducea duba a fost identificat după mai multe ore și după verificare numărului de înmatriculare în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Pitești, iar în seara zilei de luni, 31 octombrie, după administrarea probatoriului și după mai multe ore de audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de marți, 1 noiembrie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fie arest pentru 30 de zile, fie control judiciar.

Polițiștii fac în continuare cercetări și pentru identificarea celuilalt șofer implicat în scandal și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru fapta sa, șoferul dubei riscă, în conformitate cu prevederile noului Cod Penal, închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite