Membru AUR, prins când primea mită pentru a-și trafica influența. Partidul anunță că l-a exclus

0
Publicat:

Bogdan Crefelean, care face parte din partidul Alianța pentru Unirea Românilor, a fost prins în timp ce ar fi primit șpagă pentru a-și trafica influența, conform surselor „Adevărul”.

Bogdan Crefelean ar fi primit suma de 1.500 de lei. FOTO Facebook
Bogdan Crefelean ar fi primit suma de 1.500 de lei. FOTO Facebook

Membrul partidului AUR ar fi primit suma de 1.500 de lei, iar cel care l-a denunțat ar face parte din aceeași formațiune politică.  

Denunțătorul a înștiințat Direcția Generală Anticorpuție. În schimbul sumei menționate mai sus, Bogdan Crefelean, care este șeful de cabinet al deputatei Gianina Șerban, urma să-l trimită pe cel care l-a denunțat la un congres organizat la Bruxelles. 

În baza informațiilor publice privind reținerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o încălcare gravă a Statutului AUR, precum și a Codului de Etică și Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR. 

Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă.  

Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați. 

Corupția subminează integritatea instituțiilor noastre și este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esențial să respectăm principiile de etică și să combatem orice formă de corupție în politică și administrație”, a reacționat AUR. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite