„IarmarEco” - târg de ecologie şi produse eco la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de produse eco şi proiecte despre mediu. FOTO: facebook.com/iarmareco
Târg de produse eco şi proiecte despre mediu. FOTO: facebook.com/iarmareco

Persoanele interesate de sănătate şi mediul ambiant pot participa la iarmarocul oportunităţilor ecologice şi antreprenoriatului social sub genericul „IarmarEco”.

Ediţia a III-a a târgului va avea loc duminică, 25 octombrie, începând cu ora 12:00 la Palatul de Cultură al Feroviarilor (str. Decebal 2) din Chişinău. 

„IarmarEco” este o combinaţie dintre târg, seminare, ateliere, prezentări, socializare şi lecţii interactive – ce îl face un eveniment deosebit în domeniul ecologiei şi activismului social în Republica Moldova. 

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a cunoaşte de ce nu toate deşeurile sunt gunoaie, cum pot iniţia o întreprindere eco şi ce înseamnă antreprenoriat social. Prezentările vor fi susţinute de specialişti de mediu din Republica Moldova şi România. 

Cei mai practici dintre vizitatori vor învăţa cum să-şi creeze o pungă din pânză, un săpun natural, pregătirea amestecurilor pentru diverse probleme de sănătate sau îngrăşămintea pentru pământ. De asemenea, în cadrul atelierelor vor cunoaşte care sunt tipurile de miere naturală şi beneficiile ei, cum să dea o viaţă nouă pentru hârtie şi cum să prepare o supă sănătoasă. 

La târg vor participa peste 80 de producători agricoli, antreprenori sociali şi ONG-uri, care vor vinde fructe, legume, cosmetice naturiste, obiecte de artizanat şi vor propune diverse practici alternative pentru educaţie şi ecologie. 

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Obştească „EcoVisio”, care susţine şi încurajează iniţiativele de a educa tînăra generaţie în spirit ecologic. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.iarmareco.md. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite