Cum a ajuns Ambasada Italiei din Albania să achite nota de plată a unor turiști. Giorgia Meloni: „Plătiți nota acestor idioți” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Italiei la Tirana a fost nevoită să achite nota de plată a patru turiști italieni aflați în Albania, care au plecat fără să plătească. Incidentul de tipul „mănâncă și fugi” din orașul Berat a ținut prima pagină a ziarelor în ambele țări, relatează BBC.

Prim-ministrul Albaniei, Edi Rama, a discutat cu omologul său italian, Giorgia Meloni, despre acest incident, în timp ce aceasta se afla în vizită în țară. 

Conform premierului albanez, Giorgia Meloni i-a transmis ambasadorului Italiei la Tirana să „meargă și să plătească nota de plată pentru acești idioți”

Ulterior, Ambasada Italiei la Tirana a transmis că a plătit nota de plată în valoare de circa 80 de euro. 

Italienii respectă regulile și își plătesc datoriile și sperăm că episoade de acest gen nu se vor mai repeta", a precizat Meloni. 

Georgia Meloni
Ambasada Italiei la Tirana a transmis că a plătit nota de plată. FOTO Profimedia (Arhivă)

Ministrul italian al Agriculturii, Francesco Lollobrigida, se afla și el în Albania și a afirmat pentru Reuters că achitarea notei de plată a fost o chestiune de mândrie. 

Câteva persoane necinstite nu pot face de râs o națiune de oameni decenți", a declarat el. 

Nu se știe când s-a petrecut incidentul. Proprietarul restaurantului a afirmat pentru postul de televiziune albanez Report TV că a fost pentru prima dată când niște clienți au plecat din localul său fără să plătească și a spus că cei patru italieni au complimentat mâncarea. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite