O cunoscută destinație turistică din afara țării a dezamăgit crunt românii: „Deja ne pare rău“

0
Publicat:

Prețurile excesive de pe litoralul din Albania sunt considerate de turiștii români nejustificat de mari.

Albania a devenit o destinație turistică preferată printre români
Albania a devenit o destinație turistică preferată printre români

Albania a devenit în ultima vreme o destinație de vacanță solicitată de turiștii români.

Experiențele nu au fost întotdeauna pe placul tuturor, existând și păreri negative.

După câteva zile petrecute acolo, un turist român a împărtășit experiențele sale pe litoralul albanez. El spune că multe dintre plaje nu erau amenajate corespunzător, ceea ce a redus din plăcerea de a sta la mare.

Acesta a mai remarcat prețurile foarte mari, călătoria să devină mai costisitoare decât se așteptase.

Turistul a remarcat că Albania s-a schimbat mult în ultimii ani, însă aceste transformări nu au fost într-un sens pozitiv.

„Suntem de 3 zile cazați în Sarande și deja ne pare rău că am ales această destinație. Aici nu prea găsești plaje amenajate, traficul infernal, parcările aproape inexistente, se circulă haotic, nu se respectă nicio regulă din codul rutier, prețurile mari”, a scris acesta pe grupul de Facebook Forum Albania.

În plus, românii care au mers în Albania spun că au plătit și 35 de euro pentru închirierea de șezlonguri

 „În ceea ce privește Ksamil, plajele sunt împărțite în golfulețe, fiecare își face prețul său la șezlonguri (între 20 și 30 de, euro, chiar 35), majoritatea fiind deja ocupate, aglomerație foarte mare, pietroaie în apă, iar drumul până aici îți dă mari bătăi de cap, deoarece stai în trafic în jur de o oră, apoi găsirea unui loc de parcare îți mai ia 30 de minute.

Sunt câteva plaje sălbatice, mai aerisite, dar traseul este foarte anevoios, fiind în pantă. Benzina a sărit de 9 lei. Nu a mai rămas nimic din ceea ce era Albania acum câțiva ani (trafic lejer, preturi ok, plaje puțin populate)”, a mai spus bărbatul.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite