Fasolea, recomandată în curele de slăbire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fasolea are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, proteine şi fibre.
Fasolea are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, proteine şi fibre.

Este plină de substanţe nutritive şi fibre. Se găseşte într-o varietate de forme şi gusturi. Fasolea este una dintre cele mai delicioase legume, iar postul Paştelui este un motiv în plus ca să te bucuri din plin de toate beneficiile acesteia.

Fasolea conţine vitaminele A, B, C, K, calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, potasiu şi seleniu. De asemenea, fasolea poate reduce riscul de diabet, boli de inimă, cancer de colon şi cancer mamar.

Fasolea roşie este o sursă bună de amindon, magneziu, zinc, fier, precum şi vitamine din grupa B şi B6, care este răspunzătoare de asigurarea imunităţii organismului, a stării pielii şi a funcţionării sistemului nervos.

Fasolea neagră este un aliment foarte bogat în nutrienţi, dar sărac în calorii. Conţine cantităţi importante de folaţi, dar şi de vitamina B6, ceea ce o face foarte importantă în special pentru femeile însărcinate.

Eficientă în curele de slăbit

Fasolea este recomandată în curele de slăbire şi în dietele echilibrate. Are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, proteine, fibră, este săracă în calorii, grăsimi şi sodiu şi nu are colesterol.

Află pe Clicksanatate.ro cât timp este indicat să ţii o cură cu fasole verde pentru prevenirea diabetului!

Cum să îngrijeşti unghiile casante
 

Leacuri care-ţi alină durerile

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite