Fasolea, recomandată în curele de slăbire
0
Este plină de substanţe nutritive şi fibre. Se găseşte într-o varietate de forme şi gusturi. Fasolea este una dintre cele mai delicioase legume, iar postul Paştelui este un motiv în plus ca să te bucuri din plin de toate beneficiile acesteia.
Fasolea conţine vitaminele A, B, C, K, calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, potasiu şi seleniu. De asemenea, fasolea poate reduce riscul de diabet, boli de inimă, cancer de colon şi cancer mamar.
Fasolea roşie este o sursă bună de amindon, magneziu, zinc, fier, precum şi vitamine din grupa B şi B6, care este răspunzătoare de asigurarea imunităţii organismului, a stării pielii şi a funcţionării sistemului nervos.
Fasolea neagră este un aliment foarte bogat în nutrienţi, dar sărac în calorii. Conţine cantităţi importante de folaţi, dar şi de vitamina B6, ceea ce o face foarte importantă în special pentru femeile însărcinate.
Eficientă în curele de slăbit
Fasolea este recomandată în curele de slăbire şi în dietele echilibrate. Are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, proteine, fibră, este săracă în calorii, grăsimi şi sodiu şi nu are colesterol.