Noua tabletă de la Google, deconspirată de un reprezentant Asus? Noul Nexus 7 are dotări impresionante

0
0
Anul acesta este aşteptat un nou Nexus 7.
Anul acesta este aşteptat un nou Nexus 7.

Un reprezentant Asus a fost prea vorbăreţ într-o discuţie cu un client şi tocmai a prezentat dotările pentru noul Google Nexus 7. Sau totul ar putea fi o farsă pornită de la câteva zvonuri.

După succesul înregistrat de tableta Nexus 7 în 2012, Google se pare că mai pregăteşte una pentru anul acesta. Nu se ştie nimic oficial, doar că ar putea fi mult mai bună, dar preţul rămâne încă mic. Un utilizator a publicat pe Google+ capturi de ecran dintr-o discuţie cu un reprezentant Asus şi se pare că acesta i-a dezvăluit caracteristicile viitorului model, notează PocketNow. Caracteristici în parte ştiute din zvonuri de acum câteva săptămâni.

Pe 7 inci de ecran, cât se pare că va continua să aibă noul Nexus 7, va fi o rezoluţie de 1.980x1.200 de pixeli. Un salt însemnat de la rezoluţia HD de anul trecut. În plus, noua tabletă ar beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 600 cu patru nuclee, procesor deja utilizat în Samsung Galaxy S4 şi HTC One. Sunt reale sau nu speicificaţiile? Cam greu de spus, dar acestea au mai apărut în zvonuri precedente.

Pe lista dotările mai figurează o memorie RAM de 2GB, un spaţiu intern de stocare de 32GB şi conectivitate 4G. Dotări serioase pentru o tabletă care se vrea medie, la preţ modic. Mai mult, se pare că aceasta ar rula Android 4.3, încă nelansata versiune. În prezent, linia Nexus de la Google are Nexus 4, un smartphone de 4,7 inci, Nexus 7, tableta de 7 inci, şi Nexus 10 cu al său ecran de 10 inci. Toate produsele au fost lansate în 2012.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre Nexus 7:

Noul Nexus 7 ar putea fi lansat în iulie

VIDEO Google Nexus 7, versiunea pentru 2013, apare într-un videoclip de promovare a Google Hangouts

Tableta anului 2012: Nexus 7 a certificat piaţa „200 de dolari“ şi a grăbit Apple să lanseze tableta iPad Mini

image
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri