Motorola încă există: Droid Ultra este un smartphone mediu cu carcasă de kevlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul produs de la Motorola va continua folosirea kevlarului. FOTO DroidForums.net
Noul produs de la Motorola va continua folosirea kevlarului. FOTO DroidForums.net

Motorola dă, în sfârşit, primele semne că încă există. Promite un telefon cu carcasă de kevlar (eventual rezistent la gloanţe) şi acesta poartă numele Droid Ultra. Ce dotări are acest telefon?

Motorola Droid Ultra este un nou terminal de la Motorola după ce şi-a schimbat logo-ul şi a devenit mai „a Google“. Ce aduce acest telefon? În primul rând, pentru oricine a văzut Razr M, acesta va părea destul de similar. Are Android 4.1 Jelly Bean şi ecran S-AMOLED de 4,3 inci la rezoluţie 960x540 pixeli, procesor de 1,5GHz dual-core, iar camera foto are 8 megapixeli, notează The Next Web.

Motorola continuă să apeleze la kevlar în telefoanele sale pentru un plus de rezistenţă şi pentru un plus la design. Totuşi, telefonul este destul de „sărac“ în dotări. Camera frontală are doar 0,3 megapixeli, iar spaţiul de stocare intern este de doar 8GB (utilizatorii vor avea acces doar la 4,5GB de spaţiu). Suportă carduri microSD până la 32GB pentru cei care vor mai mult.

Încă nu sunt poze disponibile cu acest telefon, Motorola l-a pus pe site-ul său, dar doar cu un scurt afiş în care spune cât de bun e pentru că e subţire. Totuşi, acest telefon poate fi un semn că Motorola îşi pregăteşte un nou eveniment de lansare produse. Este aşteptat un telefon foarte bun de la această companie, mai ales că nu a furnizat nimic notabil de când a ajuns în posesia Google.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre următorul telefon Motorola: 

X Phone: smartphone-ul de top al Motorola ar putea avea dotări mediocre

Google Nexus 5: LG afirmă că nu lucrează la Nexus 5. Cine poate fi producătorul?

Fondatorul Google, despre telefonul Motorola: „Nu ar trebui să avem încărcătoare după noi toată ziua”

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite