VIDEO Google Nexus 7, versiunea pentru 2013, apare într-un videoclip de promovare a Google Hangouts

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În stânga este presupusa tabletă Nexus 7 pentru 2013. Nexus 7 de acum nu are LED pentru notificări.
În stânga este presupusa tabletă Nexus 7 pentru 2013. Nexus 7 de acum nu are LED pentru notificări.

Google nu a anunţat noua tabletă Nexus 7 la Google I/O, în ciuda zvonurilor de dinainte de eveniment, dar se prea poate să fi scăpat tableta într-un videoclip de promovare a serviciului său de mesagerie.

Google a lansat anul trecut tableta Nexus 7 de 7 inci la un preţ de 200 dolari. Anul acesta este aşteptată o versiune nouă, iar aceasta se poate să fi ajuns într-un videoclip de promovare a serviciului Google Hangouts. Nu se văd prea multe detalii de design ale noii tablete, dar se vede un LED pentru notificări pe marginea acesteia. Google Nexus 7 de acum nu are aşa ceva, scrie Pocket Lint.

În videoclipul de la Google, noua tabletă Nexus 7 apare lângă un iPhone şi ambele primesc un mesaj trimis prin Hangouts. În timp ce iPhone are notificarea clasică, cu un pop-up pe ecranul de standby, la tabletă începe să se aprindă un LED. După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos sau în poza articolului, tableta a păstrat marginea de la actuala tabletă. Totuşi, pare a fi mai subţire.

Google mai are de livrat un Nexus 4 alb cu care tot apare imagini şi o nouă versiune de Android, şi anume 4.3 Jelly Bean. Deocamdată, Google Nexus 7 a fost produs de Asus, dar se prea poate ca producătorul să fi fost schimbat. Înainte de Google I/O, analistul Ming-Chi Kuo preconiza că noua Google Nexus 7 va veni cu un ecran mai bun şi direct cu Android 4.3.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri