Detalii despre viitorul Google Nexus 7: caracteristici mai bune la un preţ modic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Următoarea generaţie a tabletei Google Nexus 7 ar putea apărea pe piaţă în luna iulie şi din ce în ce mai multe informaţii apar despre acest dispozitiv. Deşi va fi mai scump decât actuala generaţie, Nexus 7 II va fi şi mai bun.

Potrivit firmei de analiză de piaţă IHS, ecranul de pe Nexus va fi făcut de pe Japan Display Inc şi de AUO, iar Quanta va fi producătorul tabletei în sine. "Din ce ştiu, JDI şi AUO nu au început să livreze ecranele către Quanta. Cu toate acestea, ei spun că livrările ar putea începe în iunie sau iulie", a declarat Ricky Park de la IHS. El a menţionat că lansarea tabletei nu este foarte departe. În plus, calendarul se potriveşte. Nexus 7 a fost lansată în iulie anul trecut.

Informaţiile oferite de IHS arată că tableta va avea un ecran cu o rezoluţie de 1920x1200 de pixeli, faţă de 1200x800 de pixeli, ca pe actuala generaţie. Densitatea pixelilor, cea care aduce o claritate mai mare a imaginilor, va creşte şi ea. De la 216 pixeli pe inch, aceasta va ajunge la 323 de pixeli pe inch.

Preţ un pic mai mare

Potrivit Digitimes, Nexus 7 II va ajunge în iulie în magazine, iar varianta de 16 GB va costa 229 de dolari, pentru a se lupta în continuare la preţ pe segmentul entry level, deşi dotările sunt mult mai bune.

Astfel, Google încearcă să menţină strategia sa de preţ şi să-şi păstreze şefia în cadrul categoriei 199 - 249 de dolari. Apple va păstra iPad Mini în segmentul superior, iar Samsung concurează pentru porţiunea medie a preţului.

Procesor Snapdragon

image

Viitorul Nexus 7 a ajuns şi la FCC, de unde a răsărit şi o poză de foarte proastă calitate. Pe lângă aceasta, care nu este surprinzătoare, exceptând faptul că marginea tabletei este mai subţire, au apărut şi informaţii despre alte dotări tehnice.

Se pare că Nexus 7 va fi susţinută de un procesor Qualcomm Snapdragon 600, va avea o cameră foto de 5 megapixeli, o baterie de 4.000 de miliamperi, LTE. Procesorul va fi în continuare quad core.
 

Citeşte mai multe despre Google Nexus 7

Noul Nexus 7 ar putea fi lansat în iulie

Noua versiune a tabletei Nexus 7 a ajuns pe mâinile celor de la FCC şi ar putea ajunge pe piaţă luna viitoare, potrivit Geeky-Gadgets.com.

REVIEW Asus Fonepad - tableta de 7 inci care provoacă Google Nexus 7 şi îţi poate servi drept un telefon supradimensionat

Asus Fonepad este o tabletă de 7 inci, cu un preţ rezonabil şi un procesor Intel. Este bună? „Adevărul“ a testat-o şi venim cu câteva impresii despre acest hbrid pe care îl propune Asus: o tabletă suficient de mare pentru a fi tabletă, dar suficient de mică pentru a-ţi deveni telefon la nevoie. Suportă cartele SIM şi se poate dovedi o alternativă foarte bună la Google Nexus 7.

VIDEO Google Nexus 7, versiunea pentru 2013, apare într-un videoclip de promovare a Google Hangouts

Google nu a anunţat noua tabletă Nexus 7 la Google I/O, în ciuda zvonurilor de dinainte de eveniment, dar se prea poate să fi scăpat tableta într-un videoclip de promovare a serviciului său de mesagerie.

Tableta anului 2012: Nexus 7 a certificat piaţa „200 de dolari“ şi a grăbit Apple să lanseze tableta iPad Mini

Este cert, acum, la doi ani după primul iPad, tabletele nu mai sunt doar ceva scump, ceva greu sau ceva fără autonomie, ci sunt dispozitivele tot mai dorite de oameni. Nexus 7 a venit în această vară şi s-a evidenţiat printr-un preţ mic, dar şi caracteristici de lider.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite