Periuţa de dinţi imprimată 3D curăţă dantura în doar şase secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Periuţa de dinţi 3D se muşcă şi îşi face treaba
Periuţa de dinţi 3D se muşcă şi îşi face treaba

O companie americană a inventat o periuţă de dinţi printată tridimensional care poate să ne cureţe dantura în doar şase secunde. Am putea să o denumim Vine-ul periuţelor de dinţi.

Blizzident este printată tridimensional şi arată ca o proteză de gură, cu 600 de fibre. Practic, muşcăm periuţa de dinţi şi ne mişcăm dinţii printre fibre, care curăţa dinţii simultan, scrie "Mashable". "Designerii au vrut să facă spălatul pe dinţi cât mai uşor", a declarat Chris Martin de la Blizzdent.

Cu toate acestea, periuţele nu se comandă pur şi simplu. Totul va începe la dentist, care realizează un mulaj al dinţilor şi îl trimite către firmă, care face tridimensional o periuţă pe măsura noastră. Totul durează aproximativ 12 săptămâni.

Pe lângă rapiditate, periuţa se doreşte a fi cea mai eficientă şi mai sănătoasă alternativă. "Perierea de şase secunde a fost doar un efect al metodei", a declarat Chris Martin.

blizzident

Totul vine la un preţ destul de mare. 300 de dolari costă Bliziident şi nu include costurile de la dentist. Gadgetul sanitar are o autonomie de un an, până când trebuie înlocuită. Clienţii o vor putea înlocui cu doar 159 de dolari, iar pentru 89 de dolari o trimit la fabrică, unde îi sunt înlocuite fibrele şi este dezinfectată.

Blizzident elimină zonele unde o periuţă tradiţională nu poate ajunge. De asemenea, există zone unde putem introduce aţa dentară, pentru un periaj complet în timp ce muşcăm periuţa. Blizzident s-a gândit la tot, inclusiv la periajul limbii.

Doritorii o pot comanda accesând acest link, iar ei pot urca şi scanurile făcute la dentist direct pe site.
 

Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite