Tineri „în tranziție“ pe podium la Săptămâna Modei de la Milano. „Apăr comunitatea LGBT+“ FOTO

0
0

În debutul Săptămânii Modei de la Milano s-a remarcat show-ul creatorului Marco Rambaldi. Un apărător al drepturilor persoanelor LGBT+, acesta a adus pe modium modele aflate în proces de schimbare a sexului.

Tineri în proces de schimbare a sexului au defilat în show-ul lui Marco Rambaldi FOTO Profimedia
Tineri în proces de schimbare a sexului au defilat în show-ul lui Marco Rambaldi FOTO Profimedia

Milan Fashion Week 2022, unul dintre evenimentele majore din lumea modei, a început în 20 septembrie, cu câteva prezentări interesante. Printre acestea, colecția pentru primăvară-vară 2023 a designerului bolongnez Marco Rambaldi (31 de ani), considerat unul dintre cei mai buni creatori din tânăra generație.

Creatorul specializat în tricotaje a dorit să expună realitatea din modă, dar și din viață, în show-ul său, astfel că printre cele 56 de modele care au defilat pe podium s-au numărat mai multe persoane în tranziție, în curs de schimbare a sexului (atât băieți, cât și fete), dar și un model mai în vârstă.

Marco Rambaldi (foto) a vrut să demonstreze, astfel, că lumea de azi reprezintă mai mult decât perfecțiunea afișată, cândva, pe podiumurile de modă, că există diversitate și sentimente. Show-ul a fost foarte bine primit și a fost considerat unul dintre cele mai bune din deschiderea evenimentului de la Milano.

marco rambaldi profimedia 0724991692 jpg

Apărător al drepturilor comunității LGBT+

În ziua de azi, ni se impun prea multe lucruri și riscăm să facem pași înapoi. Apăr comunitatea LGBT+, motiv pentru care am în această colecție multe simboluri: inimi, îngeri, multe culori pastelate, multe tricotaje, multe flori croșetate, chiar și pe pantofi. Și, ca întotdeauna, modelele acestei prezentări strigă lumii să stea departe de indiferență“, a declarat creatorul de modă.

Evenimentul din această toamnă include 68 de defilări, peste 110 prezentări şi 30 de evenimente conexe. Marile case de modă precum Gucci, Fendi, Prada, Versace, Armani, Dolce&Gabbana şi Bottega Veneta sunt și ele prezente la Săptămâna Modei de la Milano. Totodată, Moncler sărbătoreşte 70 de ani de existenţă, Ferragamo organizează o defilare în spaţiul care va găzdui viitorul său sediu general din Milano.

Mai multe - Magazin

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite