Scandal la un azil după ce bătrânii au primit felicitări de Sfântul Valentin de la o firmă de pompe funebre

0
Publicat:

Rezidenții vârstnici ai unui azil din Marea Britanie au primit felicitări de Ziua Îndrăgostiților de la o firmă de pompe funebre, potrivit The Sun, citat de Business Insider. Familiile bătrânilor au calificat incidentul drept insensibil.

Felicitări de Valentine`s Day. FOTO arhivă Pexels.com
Felicitări de Valentine`s Day. FOTO arhivă Pexels.com

Rudele celor care au primit astfel de felicitări s-au arătat dezamăgite de ce s-a întâmplat, iar o rezidentă a fost chiar mutată din azil pe fondul acestui incident.

Bătrânii au deschis felicitările împodobite cu inimioare roșii 

Rezidenții de la Whitegates Care Centre din Surrey au primit felicitări împodobite cu inimioare roșii și fundițe de la T.H. Sanders & Sons Funeral Directors, o firmă de pompe funebre situată în orașul Staines, aproape de azil.

Ruda unui rezident a declarat pentru The Sun că incidentul le-ar fi provocat bătrânilor „o mare confuzie, supărare și dezamăgire, deoarece adesea se află aici după ce și-au pierdut partenerii de viață".

„O încercare insensibilă de a atrage noi clienți", a comentat incidentul ruda unui alt bătrân din azil.

Indignat de gest, fiul unei femei în vârstă de 80 de ani a decis să-și mute mama din azil.

„Este îngrozitor”

Bărbatul a declarat că a reușit, din fericire, să intre în posesia felicitării și să o ascundă de mama sa, înainte ca aceasta să deschidă plicul și crede că gestul firmei de pompe funebre ar fi devastat-o.

„Este îngrozitor ca întreprinzătorii de pompe funebre să încerce să atragă noi clienți vizând persoanele în vârstă vulnerabile", a declarat bărbatul pentru The Sun.

În jur de 40 de felicitări au fost livrate azilului de către directorii firmei de pompe funebre, a relatat BBC.

Centrul de îngrijire dispune de 51 de dormitoare și are tarife care încep de la 1.640 de dolari pe săptămână.

T. H. Sanders, membru al grupul Dignity Funeral Directors, a declarat pentru The Sun că „regretă profund orice suferință neintenționată", iar un purtător de cuvânt al casei de îngrijire declarat, pentru aceeași sursă, că apreciază „sprijinul și implicarea tuturor vecinilor noștri, inclusiv a lui T.H. Sanders".

„Rezidenții au fost încântați să primească felicitările de Ziua Îndrăgostiților și cu toții au avut o zi minunată de sărbătoare", au spus aceștia.

Whitegates Care Centre a refuzat să comenteze atunci când a fost contactat de Business Insider.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite