Oferte pentru Valentine`s Day și Dragobete la munte. Escapade romantice de neuitat

0
Publicat:

Hotelierii au început pregătirea ofertelor speciale pentru Ziua Îndrăgostiților și pentru Dragobete. Turiștii sunt așteptați în număr mare la munte în luna iubirii. 

Oferte de Ziua Îndrăgostiților Foto: Shutterstock
Oferte de Ziua Îndrăgostiților Foto: Shutterstock

Vă prezentăm mai multe oferte pentru îndrăgostiți în hoteluri de lux, atât pe Valea Prahovei, cât și pe Transfăgărășan. Cele două mari sărbători dedicate iubirii,  Valentine's Day, marcată pe 14 februarie (într-o zi de miercuri), și Dragobetele, celebrată de români pe 24 februarie (într-o zi de sâmbătă), oferă prilejul hotelierilor de a veni cu oferte atrăgătoare pentru cei îndrăgostiți. Nu lipsesc cinele romantice, petalele de trandafiri, șampania sau bomboanele.

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților pică în mijlocul săptămânii, iar munca nu îți dă posibilitatea de a pleca împreună cu partenerul într-o călătorie romantică, nu trebuie să fii trist. Sunt organizate pachete turistice speciale pentru weekend-urile din preajma sărbătorii iubirii. 

La un hotel de patru stele din stațiunea Sinaia, pentru o escapadă romantică la munte, un cuplu va plăti pentru două nopți 1.650 de lei, în perioada 9-11 februarie sau 16-18 februarie. În schimb, pentru perioada 23-25 februarie, pentru același sejur, se va achita doar 1.300 de lei. Pachetul include cazare în cameră dublă, mic dejun - bufet suedez, cină romantică.

Îndrăgostiții vor avea parte și de petale de trandafir în cameră, o cutie cu bomboane, două masaje de relaxare pe sejur (30 minute), două masaje faciale pe sejur (15 minute) și acces la Spa - piscină, saună și salină.

La un hotel de patru stele din Bușteni, un sejur romantic pentru două persoane, de două nopți, pe timp de weekend, costă 1.290 de lei. Îndrăgostiții vor fi cazați într-o cameră dublă cu balcon și vedere la munte, cu mic dejun inclus. Vor beneficia și de o sticlă de spumant în cameră, o cină romantică sau de o vizită la Castelul Cantacuzino.

La un hotel de patru stele din Azuga, de Ziua Îndrăgostiților, pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă se va achita suma de 990 de lei. Pachetul include: aranjament cu petale și vin spumant în cameră, cină romantică, acces la piscină, jacuzzi, saune și 10% discount la terapiile corporale.

La un hotel de patru stele din Predeal, îndrăgostiții vor plătit 780 lei/zi pentru un pachet romantic, oricând în perioada 13 februarie – 10 martie. Oferta cuprinde: cazare cameră cu jacuzzi, mic dejun, petale de trandafir, lumânări, spumă de baie, șampanie sau ciocolată. Pentru o cină romantică, care se poate servi atât în cameră cât și în restaurant, cu trei variante de meniu, o sticlă de vin și tort se va mai plăti 400 lei pentru două persoane.

La un hotel de trei stele din Predeal, un cuplu trebuie să scoată din buzunar pentru două nopți, în perioada 16-18 februarie, suma de 540 de lei cazare în cameră dublă. Opțional, pentru o seară de sâmbătă specială, aceștia trebuie să mai achite câte 100 de lei de persoană pentru a avea parte de o cină romantică.

Dacă nu vreți ceva de lux, prețul pe Valea Prahovei pentru o noapte de cazare, de Valentine`s Day și Dragobete, pleacă de la aproximativ 200 de lei pentru două persoane, dar fără a avea ceva special inclus.

Iubirea - sărbătorită și pe Transfăgărășan

Pachete turistice speciale sunt pregătite și în Argeș pentru Ziua Îndrăgostiților. Pe Transfăgărășan, la un hotel de patru stele, pentru momente de neuitat de ziua iubirii, se va scoate din buzunar pentru două nopți suma de 1.390 de lei. Este inclus: mic dejun, acces SPA și cină romantică specială. Oferta este valabilă atât pentru weekendul 9-11 februarie, cât și pentru 23-25 februarie, de Dragobete. Îndrăgostiții vor avea parte și de o petrecere cu muzică și dans, plus o sticlă de vin și bomboane în cameră.

În zona Vidraru - Transfăgărășan, prețul de cazare pleacă de la 150 de lei/pe noapte pentru două persoane.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite