Cortina se trage şi peste Ateneu. Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Ateneului Român are o capacitate de 780 de locuri
Sala Ateneului Român are o capacitate de 780 de locuri

În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie,  Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie 2020. În absenţa unei aprobări din partea DSP, siguranţa sănătăţii publice în spaţiile Ateneului Român nu poate fi garantată.

Biletele deja achiziţionate de la Filarmonica "George Enescu", pentru concertele de la Ateneul Român, îşi păstrează valabilitatea. La cerere, sumele aferente biletelor vor fi returnate, se anunţă într-un comunicat Filarmonica "George Enescu".

La unteatru, spectacolele vor putea fi urmărite online, prin intermediul transmisiunilor live

Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu vor fi suspendate. Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete şi iubitorii de teatru din întreaga ţară vor putea urmări spectacolele din luna martie de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live. Detaliile tehnice vor fi publicate în următoarele ore pe pagina de Facebook unteatru.

În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului Bucureşti, echipa unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie. Deşi nu se numără printre instituţiile culturale administrate de Primăria Generală a Capitalei, unteatru respectă decizia oficialilor şi recomandările Comitetului Naţional de Urgenţă. 

unteatru recomandă tuturor spectatorilor care şi-au achiziţionat deja bilete la reprezentaţiile din luna martie să urmărească evoluţia proiectului pe site-ul unteatru şi pe pagina de Facebook pentru mai multe informaţii de ordin tehnic.
 

Citiţi şi:

Efectele coronavirusului în România. Instituţiile de cultură îşi închid, rând pe rând, porţile

Concertul lui Richard Clayderman de pe 15 martie de la Ateneu va fi reprogramat

Efectele răspândirii coronavirus: Şi Teatrul Naţional din Bucureşti îşi va suspenda activitatea până pe 22 martie

Gabriela Firea anunţă închiderea teatrelor din Capitală până pe 31 martie şi cere demiterea directorilor care nu respectă ordinul

Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timişoara 2020

Activităţile de la Muzeul Literaturii Române se suspendă

Gala premiilor Radio România Cultural, anulată

Gala „Memoria - 30 de ani“ de luni seară de la Ateneu a fost anulată

Coronavirus în România. Măsurile Ministerului Culturii: Se asigură spirt şi substanţe dezinfectante pentru angajaţi

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite