Concertul lui Richard Clayderman de pe 15 martie de la Ateneu va fi reprogramat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richart Clayderman
Richart Clayderman

La Belle Epoque, concertul dedicat Zilei Femeii de celebrul Richard Clayderman, programat pe  la Ateneul Român, va fi reprogramat din cauza crizei provocate de răspândirea coronavirului. Celebrul pianist, acompaniat de Full Orchestra Camerata Regală, trebuia să interpreteze duminică, 15 martie, piese în premieră printre care se numărau o compoziţie proprie, un remake a unei capodopere Queen şi multe alte surprize.

Pe 15 Martie, Ateneul Român trebuia să găzduiască un spectacol plin de elegantă şi romantism. The Prince of Romance, Richard Clayderman, anunţase că revine în România cu ocazia Zilei Femeii pentru a celebra muza pianistului dintotdeauna: femeia şi iubirea într-un concert maiestuos, La Belle Epoque.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” graţie carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate şi 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platina pana in acest moment.

Concertul va fi reprogramat în funcţie de programul artistului.

Citiţi şi:

Cortina se trage şi peste Ateneu. Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie 2020

Efectele coronavirusului în România. Instituţiile de cultură îşi închid, rând pe rând, porţile

Gabriela Firea anunţă închiderea teatrelor din Capitală până pe 31 martie şi cere demiterea directorilor care nu respectă ordinul

Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timişoara 2020

Activităţile de la Muzeul Literaturii Române se suspendă

Gala premiilor Radio România Cultural, anulată

Gala „Memoria - 30 de ani“ de luni seară de la Ateneu a fost anulată

Coronavirus în România. Măsurile Ministerului Culturii: Se asigură spirt şi substanţe dezinfectante pentru angajaţi

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite