Cerșetorul cu voce de aur. Trăiește pe străzi pentru că a vrut să își urmeze visul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cerșetor care își câștigă traiul cântând pe străzile din Bronx, New York a devenit celebru datorită talentului său și a unui filmuleț postat pe Youtube.

James Percell, un bărbat de culoare în vârstă de 49 de ani, vrea să își câștige mâncarea oferind celor care îl ajută ceva în schimb: muzica

"Îți voi cânta sau te voi antrena în schimbul mâncării sau a unei mici donații. Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvanteze. Amintește-ți America, totul trebuie să se schimbe". Acesta este mesajul pe care îl transmite bărbatul.

Bărbatul care până nu demult își câștiga pâinea cântându-le piese R&B trecătorilor a fost contactat de un cunoscut manager din SUA, Kenneth Williams, care lucrează în domeniul muzical și care a decis să il ajute să-și schimbe viața.

Percell a cunoscut faima prin intermediul YouTube, după ce mai mult de un million de oameni i-au ascultat vocea de aur. De atunci a primit oferte chiar și din partea unor producători de film de la Hollywood.

Kenneth Williams, cel care l-a filmat și a postat clipul pe YouTube, descrie prima întâlnire cu Percell: "Eram în Brox, în vizită la familie, și am dat peste acest om al străzii. Are o voce incredibilă. Ați auzit de Ted Williams, acesta este James Percell".

Ted Williams este cerșetorul care a uimit SUA cu vocea lui și a ajuns să fie angajat în cele din urma de un post de televiziune.

Povestea de viață a lui James Percell nu e una simplă și faptul că el trăiește pe străzi e pentru că a vrut să își îndeplinească visul, scrie Daily Mail

"S-au întâmplat multe. Am trăit pentru muzică. Am trăit pe muchie de cuțit pentru muzică. Cred că am fost egoist. Trăiesc pe străzi de cinci ani. Am neglijat totul din dragoste pentru muzica", a spus barbatul.

Percell a mărturisit pentru New York Times că a făcut închisoare trei ani pentru jaf și asalt. Uneori, locuiește alături de mama celor șapte copii ai săi, cu vârste cuprinse între 5 și 28 de ani.

Bărbatul a participat la preselecțiile pentru mai multe concursuri de talente. A impresionat membrii juriului, însa, spune Percell, aceștia și-au schimbat părerea odată ce au aflat că trăiește pe străzi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite