Video Trucul prețios care te ajută să gătești broccoli: „Mi-a făcut viața mult mai ușoară” VIDEO

0
Publicat:

Cu un conținut ridicat de calciu și potasiu, broccoli este bogat în vitaminele C, K și A, acid folic și fibre. Deși pare ușor de preparat, s-ar putea să descoperi că ai gătit greșit până acum broccoli. 

Din câte se pare, leguma nu trebuie tăiată înainte de a fi pusă la fiert sau gătită la aburi, deoarece este mai ușor să tai buchețelele după ce sunt fierte - lucru pe care l-a descoperit un bărbat, conform Mirror. 

TikToker-ul Sydney publică frecvent trucuri care ușurează viața. Astfel, a decis să facă public și trucul cu broccoli. 

broccoli
Leguma nu trebuie tăiată înainte de a fi pusă la fiert. Foto: pixabay (Arhivă)

Iată ceva ce nu am știut până când am ajuns la 30 de ani: broccoli ar trebui să fie tăiat după ce este fiert?", se arată în videoclipul făcut public de Sydney. 

În același material video, bărbatul poate fi văzut în timp ce pune leguma întreagă în apa clocotită, cu buchețelele în jos. După zece minute, l-a scos din apă cu ajutorul unui clește. Ulterior, a început „operațiunea tăiatului”.  

Deja se desprinde! Uită-te la asta, perfect", a afirmat el vizibil entuziasmat. Alți internauți s-au declarat uimiți de trucul banal de simplu pe care l-au numit și „salvator”. 

Acest lucru mi-a făcut viața mult mai ușoară", a comentat un internaut, în timp ce un altul a afirmat: „Am fost la școala culinară și nu știam asta!".  

Nu uitați să mâncați tulpina, este mai hrănitoare decât buchețelele”, a mai recomandat un altul. 

De menționat sunt și beneficiile pentru sănătate ale acestei legume. Broccoli crud este plin de nutrienți sănătoși care protejează împotriva infecțiilor, a afecțiunilor cronice, a anumitor tipuri de cancer și a bolilor de inimă.

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite