Tocană cu carne şi legume în aluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai decongelat mai multă carne, pentru această reţetă de tocană cu carne şi legume în aluat, trebuie să o foloseşti pe toată pentru că dacă o recongelezi îşi pierde din proprietăţi. Nu pune carnea îngheţată în apă, ci dezgheaţ-o numai în frigider. Nu căli prea mult timp usturoiul pentru că devine amar. Adaugă-l în mâncare mai spre final.

Tocană cu carne şi legume în aluat – Ingrediente (4 porţii)

1 foaie aluat foitaj
2 cepe
2 morcovi
500 g fasole păstăi
4-5 căţei usturoi
100 ml vin alb sec
3 cartofi
1 kg carne
2 frunze dafin
3 linguri ulei
1 ou
sare
piper
1 lingură bulion

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite