Macrou la cuptor cu sos de vin
0
O reţetă gustoasă şi uşor de preparat!
Preparatele din peşte sunt ideale în această perioadă a anului, după ce timp de aproape două săptămâni ne-am îmbuibat cu mâncăruri „grase”. Vă propun să încercaţi o reţetă uşor de preparat şi fără prea multe calorii, dar care vă va încânta, cu siguranţă, papilele gustative: macrou la cuptor cu sos de vin. Iată ce ingrediente aveţi nevoie pentru această reţetă, dar şi cum se prepară:
Ingrediente pentru macrou la cuptor cu sos de vin (şase porţii):
– şase peşti (macrou) micuţi,
– 12 cartofi micuţi,
– 6 cepe,
– rozmarin,
– 100 de grame de unt,
– un pahar de vin alb (250 de ml ),
– verdeaţă ( pătrunjel),
– usturoi,
– 3 linguri de iaurt,
– un sfert de linguriţă de ulei,
– sare,
– piper.