Macrou la cuptor cu sos de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O reţetă gustoasă şi uşor de preparat!
O reţetă gustoasă şi uşor de preparat!

Preparatele din peşte sunt ideale în această perioadă a anului, după ce timp de aproape două săptămâni ne-am îmbuibat cu mâncăruri „grase”. Vă propun să încercaţi o reţetă uşor de preparat şi fără prea multe calorii, dar care vă va încânta, cu siguranţă, papilele gustative: macrou la cuptor cu sos de vin. Iată ce ingrediente aveţi nevoie pentru această reţetă, dar şi cum se prepară:

Ingrediente pentru macrou la cuptor cu sos de vin (şase porţii):

– şase peşti (macrou) micuţi,

– 12 cartofi micuţi,

– 6 cepe,

– rozmarin,

– 100 de grame de unt,

– un pahar de vin alb (250 de ml ),

– verdeaţă ( pătrunjel),

– usturoi,

– 3 linguri de iaurt,

– un sfert de linguriţă de ulei,

– sare,

– piper.

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite