Cum va arăta Renault Niagara, înlocuitorul lui Oroch, varianta pentru America de Sud a lui Duster FOTO VIDEO

0
Publicat:

Renault a dezvăluit un concept numit Niagara, înlocuitorul lui Oroch, un pick-up compact care se vinde în America de Sud și are la bază Dacia Duster. Niagara ne dă o serie de indicii despre cum vor arăta viitoarele Dacia Duster și Bigster.

Renault a prezentat Niagara în același timp cu Kardian, derivat din Dacia Sandero Stepway model despre care „Adevărul” a mai scris. Renault a comunicat că Niagara „prefigurează viitoarele modele internaționale de producție care vor fi lansate până în 2027”. Cert este că stilul și fișa sa tehnică anunță și câteva elemente ale viitoarei Dacia Duster (cod P1310), care nu va fi dezvăluită decât pe 29 noiembrie, arată largus.fr.

FOTO Renault
FOTO Renault
image

Conceptul Niagara împarte ușile, suprafețele vitrate și mânerele din spate ascunse în stâlpi cu prototipurile de dezvoltare ale viitorului Duster. Acest lucru sugerează așadar că SUV-ul românesc va fi disponibil și peste Atlantic. De altfel, generația actuală este oferită în prezent în America de Sud cu un aspect aproape identic cu cel al versiunilor Dacia, cu excepția grilei.

image
image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite