Laurenţiu Reghecampf caută soluţii pentru naţională, după ce România a făcut 2-2 cu Insulele Feroe la tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a comentat atât programul echipei Steaua, cât şi situaţia echipei naţioanle de tineret, care a obţinut doar o remiză (2-2) în faţa unui adversar precum Insulele Feroe.

Echipa naţională de tineret, la fel ca reprezentativa lui Victor Piţurcă, se confruntă cu lipsa dăruirii unora dintre jucătorilor convocaţi la lot. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, propune o abordare drastică pentru acest caz: „În momentul în care am spus că jucătorii trebuie sancţionaţi, arşi acolo unde îi doare, la diurnă, am fost criticat şi de către Emil Săndoi, un om pe care îl cunosc şi îl respect. Eu consider că ceea ce s-a întamplat cu Feroe e strigător la cer, nu ne putem compara cu cei de acolo. Noi nu putem pune în balanţă valoarea românilor cu cei din Feroe. E vorba de atitudine şi cum s-au pregatit jucătorii, iar daca unii nu-şi doresc să vină, ar trebui să nu mai fie selecţionaţi“.

Campioana sezonului 2012/2013, Steaua se va reuni pe 13 iunie, moment din care se vor demara pregătirile pentru pregătirea de vară şi apoi Supercupa cu Petrolul Ploieşti de pe 10 iulie. Reghecampf a vorbit despre planurile echipei sale pentru „DolceSport“: „Sunt în legătură permanentă cu Mihai Stoica, încercăm să completăm lotul. În fiecare săptămână apar alte probleme pe care le rezolvăm. Consider că suntem o echipă puternică şi vom trece şi peste aceste probleme fără stres şi discuţii. Este o problemă daca nu vom participa în Champions League, dar sper că problemele să se clarifice şi să nu fie emoţii. Cel mai important este să aducem un atacant“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Campioana României şi-a stabilit primul adversar din seria amicalelor

Supercupa României se anunţă incendiară: „Va fi un meci al suporterilor“

Mesajul lui Gigi Becali din închisoare. Ce transmite finanţatorul echipei Steaua

Mihai Stoica lămureşte riscurile la care se expune Steaua şi posibilitatea ca echipa să retrogradeze

Boloni a dat un verdict crunt pentru Steaua: „Echipa trebuie retrogradată, iar noi, steliştii, trebuie să ne bucurăm“

66 de ani şi o zi de la înfiinţarea Stelei! Echipa era invitată de federaţie să joace direct în Divizia A pentru a da „o deplină satisfacţie armatei“

UEFA a „suspendat“ deja Steaua! Locul României, lăsat gol pe lista echipelor participante în Liga Campionilor!

Laurenţiu Reghecampf: „Suspendarea Stelei ar fi o nenorocire pentru toată lumea“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite