UEFA a "suspendat" deja Steaua! Locul României, lăsat gol pe lista echipelor participante în Liga Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
echipament steaua

UEFA a alcătuit lista cu echipele ce vor face parte din următoarea ediţie a Ligii Campionilor. Există două spaţii goale, în dreptul Stelei şi al lui Fenerbahce.

Există semnale tot mai clare că UEFA va ancheta Steaua în urma verdictului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Prezenţa echipei campioane pe tabloul preliminariilor Ligii Campionilor este pusă sub semnul întrebării chiar de forul de la Nyon. Acesta a publicat lista echipelor care vor participa la următoarea ediţie a Champions League, iar acolo unde ar fi trebuit să apară numele lui Fenerbahce şi cel al Stelei este lăsat un spaţiu gol!

Laurenţiu Reghecampf: "Normal că ar fi o nenororcire pentru toată lumea dacă Steaua ar fi suspendată din Europa. Aşteptăm decizia UEFA pentru a ne putea definitiva programul de pregătire. Îmi pare rău că sunt suntem români şi totuşi sunt persoane din federaţie şi din Liga Profesionistă de Fotbal care spun prostii. Îmi pare rău că spun asta, dar nu e normal să afirme că Steaua va fi sancţionată. Eu cred că în mod normal Steaua nu trebuie sancţionată".

CE A SPUS MIHAI STOICA DESPRE SUSPENDAREA STELEI

CUM A JUDECAT UEFA ALTE CAZURI DE CORUPŢIE

Tabloul echipelor participante în Liga Campionilor, conform listei UEFA

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite