Jelena Ostapenko, atitudine incalificabilă la adresa echipei adverse. „Demonii din cap ies la lumină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jelena Ostapenko a avut din nou o ieșire uluitoare pe teren, la Madrid, înjurându-i pe cei din boxa adversarei Ons Jabeur. Sportiva africană a pus vorbele spuse de jucătoare baltică pe seama tensiunii și a "demonilor interiori" de care letona nu poate scăpa.

Jelena Ostapenko, ieșire urâtă la Madrid Open. Foto EPA EFE
Jelena Ostapenko, ieșire urâtă la Madrid Open. Foto EPA EFE

Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de tenis WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, după ce a învins-o pe letona Jelena Ostapenko (cap de serie numărul 9), cu 6-0, 6-4. Distrusă pe teren în primul set de către adversară, letona a clacat încă o dată mental. A fost deranjată de susținerea de care beneficiază Jabeur dinspre boxa sa și a aruncat cuvinte grele către stafful lui Ons.

La conferința de presă de după meci, jucătoarea nord-africană a admis că e la curent cu trivialitățile proferate de fosta câștigătoare de Roland Garros, dar a avut o atitudine împăciuitoare. "Adevărul e că fiecare are o personalitate diferită pe teren. Toată lumea o știe pe Jelena. Întotdeauna mi-a spus că demonii pe care îi are în cap ies la lumină în timpul meciului, așa că o înțeleg.

Sunt adulți și se descurcă

Am fost foarte motivată, probabil că și cei din boxa mea m-au încurajat, ceea ce m-a bucurat. Poate că le-a spus cuvinte urâte, dar sunt adulți, de descurcă. Este ceea ce este, nu e ceva ce pot contola eu, așa se comportă ea. Ce e important e că am reușit să câștig și că am rămas motivată până la final", a spus tunisianca la finalul partidei, în cadrul conferinței de presă.

Jabeur va juca în sferturi cu Madison Keys (cap de serie numărul 18), care a reușit marea surpriză, eliminând-o pe campioana de la US Open, Cori Gauff. În acestă fază a competiției a ajuns și Aryna Sabalenka, bielorusa punând capăt unei serii de 15 victorii consecutive a Daniellei Collins după ce a învins-o cu 4-6, 6-4, 6-3,

Programul sferturilor de la Madrid Open

Iga Swiatek - Beatriz Haddad Maia

Madison Keys - Ons Jabeur

Mirra Andreeva - Aryna Sabalenka

Yulia Putintseva - Elena Rybakina

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite