Jelena Ostapenko a făcut scandal la Brisbane. Replica genială a adversarei, Viktoria Azarenka VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jelena Ostapenko a pierdut cu Viktoria Azarenka (23 WTA) în ”sferturi” la Brisbane, meci în care s-a lăsat până nu a făcut un scandal ”marcă înregistrată”.

Letona a dat vina pe arbitru pentru înfrângerea contra favoritei numărul 8 în turneul australian. A fost un meci strâns, în care bielorusa a debutat bine cu un prim set câștigat cu 6-3. Jelena Ostapenko (12 WTA) a egalat situația la seturi și calificarea în semifinale s-a decis într-un decisiv care a durat o oră și 9 minute.

Sportiva din Letonia a fost deranjată de deciziile arbitrului de scaun și a protestat vehement la o minge care a decis game-ul 9 din setul 3. Fosta câștigătoare de la Roland Garros a susținut că mingea a căzut de două ori în terenul adversarei, dar Azarenka a reușit să o lovească în ultimul moment. Astfel, bielorusa a câștigat punctul și game-ul pe propriul serviciu, după ce Ostapenko revenise de la 0-40.

Jelena Ostapenko, o pată de culoare în lumea tenisului. Foto Getty images
Jelena Ostapenko, o pată de culoare în lumea tenisului. Foto Getty images

”Nu vreau să mai arbitrezi vreun meci de-al meu. Nu o să mă mai arbitrezi vreodată. Tu distrugi meciurile mele!”, i-a strigat Jelena Ostapenko arbitrului de scaun. Azarenka s-a impus în decisiv cu 7-5 și va juca în semifinale la Brisbane. Întrebată la finalul partidei despre comportamentul Jelenei Ostapenko, Azarenka a avut o reacție amuzantă. ”Când joci cu Jelena uneori este nevoie să îți pui o cască și să încerci să rămâi în meci”, a spus bielorusa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite