Cornel Dinu, val de ironii. Pușcaș - Ileana Cosânzeana și „Iedi” - probleme stomacale când a fost botezat

0
Publicat:

România a remizat cu Israel, scor 1-1, în preliminariile Euro 2024, dar „tricolorii” rămân cu șanse bune pentru calificarea la turneul final din Germania. George Pușcaș - autorul unei ratări monumentale și Edi Iordănescu - norocosul antrenor al ”tricolorilor” au intrat în gura lui Cornel Dinu.

George Pușcaș, altă frizură și același ratări pentru România. Foto Mediafax
George Pușcaș, altă frizură și același ratări pentru România. Foto Mediafax

Atacantul care nu prinde echipa la Genoa a fost introdus în minutul 64 al meciului cu Isreal în locul lui Denis Alibec. El a scăpat singur cu portarul în minutul 78, însă execuția defectuoasă a fotbalistului s-a dus peste poartă spre nemulțumirea suporterilor din tribună care și-au pus mâinile în cap.

Pușcaș a apărut la națională cu un look nou, cu părul împletit în codițe afro, spre amuzamentul lui Horia Ivanovici și Cornel Dinu. „Eu când l-am văzut că intră pe George Pușcaș prima oară am început să râd. Când i-am văzut frizura am început să râd și le-am zis prietenilor: ‘Atacăm cu Rihanna’”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la Fanatik Superliga, care a fost completat de Cornel Dinu: „A fost o chestie de chiromanție pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp.

Edi Iordănescu a scăpat de o înfrângere în meciul cu Israel. Foto Mediafax
Edi Iordănescu a scăpat de o înfrângere în meciul cu Israel. Foto Mediafax

L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm, să facă o minune. A avut într-adevăr posibilitatea să facă o minune pe final când a avut ocazia aceea. De fapt singura noastră ocazie este în minutul 78 a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă. Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe-acolo”, a spus Cornel Dinu.

A plecat din staulul sfânt al Israelului

Dinamovistul l-a luat apoi în colimator pe antrenorul Edi Iordănescu, care s-a logodit cu norocul în ultimele 3 meciuri ale naționalei. „Îl salut în mod deosebit pe cel pe care l-a ținut lângă el, trebuia să-l țină din tremurat când a ratat Israel pe final. Au fost vreo 7 ocazii. Am văzut ce am văzut de fiecare dată și o să vedem în continuare cu acest ‘Iedi’. ‘Iedi’, domnule, el nu poate fi explicat decât felul în care a ajuns, decât că a plecat din staulul sfânt al Israelului. Pentru că are un noroc familia asta. A avut probleme stomacale când a fost botezat, are un noroc cum nu s-a mai pomenit”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite