Alex Jecan a câştigat cea de a VI-a ediţie a Vitality Open Tour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea-Alexandru Jecan a câştigat cea de a VI-a ediţie a Vitality Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3, pe Hernan Casanova (Argentina).

“Sunt foarte fericit, le mulţumesc sponsorilor şi organizatorilor care şi-au făcut treaba cu brio. Competiţia a fost acerbă, am fost favoritul numărul 8, am avut câteva meciuri dificile, mai ales în semifinală şi finală. Am câştigat multe turnee la dublu, inclusiv anul acesta. La simplu e prima finală, am mai jucat vreo 5 sau 6 semifinale. Le mulţumesc tuturor spectatorilor, au venit în număr mare, membrii ai familiei mele de la Cluj, mulţi prieteni. Sunt foarte mulţumit, au fost condiţii optime, iar vremea a ţinut cu noi”, a declarat Alex Jecan.

Organizarea turneului a fost foarte bună, mi-a plăcut să joc aici. Am jucat în jur de 6 turnee în România, dar aici este foarte plăcut. Baza sportivă, hotelul, mâncarea, totul a fost perfect pentru mine. Baza de tenis Tenis Club Curtea de Argeş este una bună cu oameni de calitate“, a declarat Casanova.

Perechea Călin Manda/Alexandru Lazarov a câştigat această competiţie, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Petru-Alexandru Luncanu/ Ştefan Paloşi.

“După o săptămână de meciuri viu disputate şi echilibrate, Vitality Open Tour, ediţia 2019, şi-a desemnat câştigătorii. Ne-am bucurat că la startul acestui eveniment deosebit pentru Curtea de Argeş s-au aliniat jucători din 14 ţări. Au fost meciuri echilibrate, cu o finală superbă. Ne bucurăm că avem tribunele pline şi că Tenis Curtea de Argeş a devenit un pol important pe harta tenisului mondial. Ne preocupă foarte mult latura de organizare, la noi totdeauna toţi participanţii au primit cadouri din partea sponsorul Dr. Oetker, iar finaliştii au primit câte un telefon de ultimă generaţie. Acum urmează cea de a XIII-a ediţie a trofeului Victor Hănescu, un concurs de tradiţie“, a declarant Directorul turneului Gheorghe Borţan.

La Tenis Club Curtea de Argeş s-a disputat cea de a VI-a ediţie a Vitality Open Tour, competiţie de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari.

“Sunt arbitru ITF Gold Badge Referee şi mă bucur să am şansa să arbitrez la turnee de diferite categorii. Unul dintre turneele mele de suflet este acesta de la Curtea de Argeş. Poate ne-a ajutat şi vremea, poate experienţa, poate echipa care deja este foarte unită, dar cred că a fost unul dintre cele mai reuşite turnee. Cred că nu a fost ediţie mai bine organizată ca acum, iar pentru asta aş dori să mulţumesc Tenis Club Curtea de Argeş, în special domnului director Gheorghe Borţan şi întregii echipe pe care dânsul o are în spate deoarece fără o echipe bună, unită şi profesionistă este puţin mai greu să lucrezi şi desigur mulţumiri sponsorului constant al nostru Dr. Oetker. Dânşii sunt un sprijin nu numai pentru turneul de la Curtea de Argeş care este tradiţional, dar în general în cadrul FRT este prezent la multe turnee de tenis şi evenimente şi cred că este lăudabil şi bine să avem aşa sprijin din partea unei companii aşa de mari şi de profesioniste“, a declarat arbitrul principal al turneului, Mihaela Testiban.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite