„Regina muzicii pop”, dezvăluiri copleșitoare despre mama ei: „Era o persoană foarte iertătoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Mamei, celebrată pe data de 12 mai în SUA, Madonna i-a adus un omagiu emoționant celei care i-a dat viață și care a murit la vârsta de doar 30 de ani, după o luptă cu cancerul la sân, relatează Business Insider.

„Regina muzicii pop” avea cinci ani atunci când mama ei a murit. Foto: Arhivă
„Regina muzicii pop” avea cinci ani atunci când mama ei a murit. Foto: Arhivă

Vedeta pop a publicat luni, 13 mai, o serie de fotografii pe Instagram. 

Am stat pe scenă timp de 81 de spectacole uitându-mă la chipul frumos al mamei mele și întrebându-mă la ce trebuie să se fi gândit în timp ce îmi făcea cu mâna de la fereastra spitalului", se arată în postarea cu pricina. Vedeta s-a referit la un moment din cadrul turneului său „Celebration", realizat în cinstea mamei sale. 

Am intrat în mașină și am închis ușa fără să știu că era ultima dată când o vedeam", a mai mărturisit starul pop, în vârstă de 65 de ani. 

Madonna a precizat că, în copilărie, nu a conștientizat gravitatea bolii mamei sale. 

„Nimeni nu mi-a spus că mama mea era pe moarte - doar am privit-o cum se stingea în mod misterios, apoi a dispărut și nu a existat nicio explicație, cu excepția faptului că se dusese la culcare, ceea ce explică relația mea tumultoasă cu somnul", a scris ea. 

Mama cântăreței „Like A Virgin" a murit în anul 1963, când vedeta pop avea doar 5 ani. 

În cadrul unui interviu acordat revistei Time în 1985, Madonna a mărturisit că mama ei „era o persoană foarte iertătoare și angelică", care „nu s-a plâns niciodată" și a încercat să își protejeze copiii de realitatea dură a bolii sale. 

„Continua să meargă mai departe”

Îmi amintesc, de asemenea, că știam că era bolnavă de mult timp de cancer la sân, așa că era foarte slăbită, dar continua să meargă mai departe și să facă lucrurile pe care trebuia să le facă", a declarat Madonna pentru Time. 

Moartea mamei sale a avut un impact uriaș asupra artistei, ceea ce a dus la un „complex matern" care a făcut-o să tânjească după atenție, i-a mărturisit ea lui Carrie Fisher într-un interviu acordat revistei Rolling Stone în 1991. 

Ea nu mai este, așa că mi-am îndreptat nevoia către lume și am spus: "Bine, nu am o mamă care să mă iubească, voi face ca lumea să mă iubească"", a mai dezvăluit artista. 

Deși ar putea fi inconfortabil pentru părinți să vorbească cu copiii lor despre moarte, astfel de discuții îi pot ajuta pe cei mici să înțeleagă acest subiect mai bine și într-un spațiu sigur. 

Părinții ar trebui să țină cont de vârsta și maturitatea emoțională a copiilor lor atunci când abordează subiectul, a declarat Elizabeth Hicks, cofondator Parenting Nerd, pentru Business Insider. De asemenea, este mai bine ca părinții să evite folosirea eufemismelor pentru a descrie moartea. Prin folosirea unor termeni precum „s-a dus la culcare", copiii pot dezvolta anxietate la ora de culcare, a adăugat Hannah Ly, terapeut pentru copii. 

Madonna este și ea mamă. Ea are șase copii, printre care Lourdes Leon și Rocco Ritchie. De asemenea, ea i-a adoptat pe David și Mercy, precum și pe gemenii Stella și Estere - care s-au născut în Malawi. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite