Jenna Ortega: „Nu am dormit două zile când am făcut scena de dans din «Wednesday»“ VIDEO

0
0
Publicat:

Dansul a devenit viral și a fost reprodus de mii de ori în rețelele sociale, atât de copii și adolescenți obișnuiți, cât și de vedete precum Lady Gaga, Kim Kardashian și Camila Cabello.

În episodul patru al serialului-fenomen de la Netflix are loc celebra scenă a dansului, la balul Academiei Nevermore. Coregrafia este pe măsura personajului, iar dansul s-a viralizat rapid și a generat un trend major pe TikTok și Istagram, chiar și în rândul vedetelor.

Invitată în emisiunea „The Tonight Show“ cu  Jimmy Fallon, Jenna Ortega, interpreta personajului principal, a vorbit despre serialul filmat în România. Ea a povestit cum a fost creată scena de dans în care Wednesday uimește pe toată lumea cu mișcările sale, pe melodia „Goo Goo Muck“, de la The Cramps (1981).

M-am simțit prost. Eu nu sunt dansatoare. Eu nu fac nimic din toate astea. Nu am experiență în domeniu. Și n-am dormit două zile“, a dezvăluit actrița în vârstă de 20 de ani.

Însă a făcut o documentare minuțioasă pentru ca dansul să iasă ca la carte. „M-am uitat la videoclipuri cu Siouxsie și Banshees (o trupă punk-rock din anii ʼ70-ʼ80 – n.r.), am găsit imagini de arhivă cu adolescenți dansând în cluburi pe rock gotic, am studiat orice mi-a căzut în mână. Apoi, în ziua filmării mi-am spus: „Bine, o fac și gata!»“, a dezvăluit ea.

Jenna rtega dansează în serialul Wednesday
Jenna Ortega: scena de dans din „Wednesday“ FOTO Netflix

Un omagiu pentru prima Wednesday

Totodată, Jenna Ortega a recunoscut că i-a adus un omagiu actriței care a interpretat-o pe Wednesday în serialul original "Familia Addams", din anii ʼ60, mai ales că fanii au observat unele similarități.

„I-am adus un omagiu Lisei Loring, prima Wednesday Addams, am făcut o mică parte din ce face ea“, a mai spus Jenna Ortega.

Internauții au refăcut dansul lui Wednesday, dar pe melodia lui Lady Gaga, „Bloody Mary“. Însăși Lady Gaga a realizat coregrafia, iar alte vedete care s-au alăturat trenduli sunt Camila Cabello și Kim Kardashian.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite