Locurile din România în care s-a filmat serialul „Wednesday”, de pe Netflix

0
Publicat:

Serialul „Wednesday” și-a câștigat deja popularitatea pe platforma Netflix. Multe dintre cadrele producției par a fi străine de noi, însă producția s-a ancorat puternic în numeroase locuri de poveste din România.

Wednesday. FOTO click.ro
Wednesday. FOTO click.ro

Platforma Netflix găzduiește deja serialul „Wednesday” în care joacă cunoscutul actor George Burcea. Multe dintre locațiile prezente în serial aparțin, de fapt, de România. În social media a apărut un clip video în care sunt înfățișate câteva dintre acestea, iar mulți dintre voi cu siguranță nu v-ați fi dat seama că este vorba despre ele. 

Serialul-fenomen „Wednesday”, filmat în România

Producția semnată Tim Burton îmbină genul horror cu elemente de comedie, iar acțiunea se focusează pe celebra Wednesday, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams. Cu elemente supranaturale, ciudățenii de tot felul și rare accente de comedie, serialul a „prins” încă din prima zi în rândul celor care l-au așteptat cu sufletul la gură. 

Tim Burton s-a declarat extrem de încântat de faptul că poate face ca România să semene cu Vermontul. 

Mai mult, celebrul producător a menționat faptul că multe dintre locurile din România s-au potrivit „mănușă” cu ideile sale de a expune cu precizie universul familiei Addams, iar Castelul Cantacuzino este unul dintre ele.

Citește continuarea pe click.ro.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite