Victor Dorobanțu: „Jenna Ortega se plimba mult noaptea. A fost impresionată că în România poți merge în siguranță pe stradă“ VIDEO

0
0

Victor Dorobanțu, personajul Thing din serialul „Wednesday“, a povestit cum sunt vedetele alături de care a jucat și ce făceau când nu aveau filmări.

Serialul care bate recordurile de audiență ale platformei Netflix a fost filmat mai bine de jumătate de an în România, la insistențele regizorului și producătorului Tim Burton, care este foarte atașat de țara noastră, după cum a declarat Victor Dorobanțu într-o ediție specială Adevărul Live.

Actorul și magicianul român, care este considerat revelația serialului, de presa internațională, a apărut în toate episoadele și a jucat alături de nume mari de la Hollywood, precum Catherine Zeta Jones (Morticia Addams) și Luis Guzman (Gomez Addams). Cel mai mult a interacționat cu interpreta rolului principal, Jenna Ortega, o actriță foarte sobră, după cum a mărturisit.

Victor Dorobanțu (Thing) a apărut în toate episoadele serialului „Wednesday“
Victor Dorobanțu (Thing) a apărut în toate episoadele serialului „Wednesday“ FOTO Netflix

„A fost foarte greu să o fac să râdă, în anumite momente. Ea spune că este o fire rece. Nu este chiar așa, dar acolo, pe platou, era atât de dedicată personajului, încât nu prea puteai s-o faci să râdă din orice. Desigur, am filmat împreună șase-șapte luni de zile, dar, în marea majoritatea timpului, ea era conectată și dedicată personajului“, a povestit victor Dorobanțu.

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București. Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie“, a adăugat el.

Actorii din distribuție au vizitat câteva obiective celebre și locuri din România și au rămas impresionați.

„Au vizitat tot felul de locuri, am încercat să îi plimb eu personal cu mașina pe unde am putut, la Castelul Bran. Erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși , auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele“, a spus Victor Dorobanțu.

Acesta recunoaște că a legat o prietenie cu actorul Luiz Guzman, cu care chiar păstrează legătura. „Am fost o familie, aveam rulotele una lângă alta. Luis Guzman mi-a fost ca un frate și este prietenul meu cel mai bun din producție. M-am înțeles fenomenal cu el. I-am serbat ziua în România, s-a distrat copios, cu muzică tradițională, cu bucate și băuturi tradiționale. Și a fost foarte fain. Iar Catherine, dacă ar fi să aduni toată feminitatea de pe planetă într-o singură persoană, ea este. În orice context o găseai, era o divă“, a dezvăluit actorul.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri