„Wednesday“, cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză. A depășit „Stranger Things“

0
0
Publicat:

În prima săptămână de la lansare, producția filmată în România a avut cea mai bună lansare de pe platforma de streaming.

Serialul „Wednesday“, cu actrița Jenna Ortega în rolul principal, a acumulat un total de 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial săptămâna trecută, potrivit Netflix. A devenit, astfel, cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză, depășind sezonul 4 din serialul „Stranger Things“, care, în săptămâna de lansare, a avut 335 de milioane de ore de vizionare.

Serialul sud-coreean „Squid Game“ rămâne, însă, cel mai urmărit serial Netflix de până acum, cu 571,76 milioane de ore vizionate în prima săptămână.

Actrița Jenna Ortega este „Wednesday“
Actrița Jenna Ortega este „Wednesday“ FOTO Netflix

Serialul „Wednesday“ este atât de popular, încât producătorii se gândesc deja la al doilea sezon. Producția semnată de Tim Burton s-a filmat în mai multe dintre locuri din România, unul dintre ele fiind Castelul Cantacuzino.

„Wednesday“ i-a cucerit pe fanii tineri ai platformei Netflix, dar nu și pe cei ai Familiei Addams. Actriței hispanice Jenna Ortega, 20 de ani, (un star lansat de Disney) îi reușește o antieroină încântătoare, iar interpretarea sa este lăudată de întreaga presă internațională. Însă magia Familiei Addams se pierde, iar celelalte personaje emblematice abia apar în serial, notează presa internațională.

Morticia (Catherine Zeta-Jones) și Gomez (Luiz Guzman), deși aduc personajelor un surplus de excitare interzis minorilor, abia dacă sunt personaje secundare. Unchiul Fester apare doar într-un episod, iar Lurch ( jucat de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan – n.r.) abia e vizibil. Asta nu este «Familia Addams». Totul este numai despre Wednesday“, scrie The Hollywood Reporter.

În film joacă și români. George Burcea are un rol episodic și a avut șansa să apară alături de celebra Catherine Zeta-Jones, în rolul monstrului Lurch. Actorul Victor Dorobanțu apare în rolul The Thing, „mâna“ misterioasă din film.

În serialul„Wednesday“ mai joacă Gwendoline Christie („Urzeala tronurilor“) și Christina Ricci, care a interpretat acest rol în cele două lungmetraje de succes „Famillia Addams“ (1991) și „Valorile familiei Addams“ (1993)..

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite