Dana Roba va urma o operație de reconstrucție a craniului. Fosta vedetă vinde „apartamentul groazei”

0
Publicat:

După ce a fost la un pas să fie ucisă de soț, fosta vedetă tv Dana Roba, în prezent make-up artist, și-a propus ca, în 2024, să facă mari schimbări pe plan personal, potrivit Playtech Știri.

Dana Roba și fiicele sale. FOTO arhivă personală
Dana Roba și fiicele sale. FOTO arhivă personală

Dana Roba a mărturisit că, anul acesta, va urma o operație estetică, de reconstrucție a craniului afectat de loviturile cu ciocanul la care a recurs soțul ei în 2023, într-un acces de violență din care make-up artista abia a scăpat cu viață.

„Va fi o operație grea, mă vor taia, de la o ureche la alta, îmi vor trage pielea capului în față, apoi îmi vor pune în zona frunții o plăcuță din titan, după care mă vor coase”, a declarat Dana Roba într-un interviu exclusiv pentru sursa citată.

Fosta vedetă spune că o întristează faptul că va fi din nou cheală, mai ales că fiicele sale nu mai vor să o vadă tunsă de tot după trauma suferită când și-au văzut mama la un pas de moarte. 

Vrea să vândă apartamentul groazei

Tot anul acesta, Dana Roba vrea vândă „apartamentul grozei” din Timișoara, locuința în care soțul ei i-a spart capul cu mai multe  lovituri de ciocan și a dezvăluit pentru Playtech cât se gândește să ceară pe el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite