Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. „Tot ce am, case, mașini și alte bunuri sunt cumpărate doar de mine“

0
Publicat:

La doi ani de la achițiționarea apartamentul său de lux din Dubai, Bianca Drăgușanu anunță că îl vinde, potrivit WOWBiz. Vedeta a precizat pe Instagram și prețul pe care se așteaptă să-l obțină.

Bianca Drăgușanu le-a mărturisit celor care o urmăresc și că, inițial, se gândea să închirieze apartamentul cumpărat în Dubai, dar a decis să-l vândă pentru că vrea altceva.

Bianca Drăgușanu. FOTO Facebook Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu. FOTO Facebook Bianca Drăgușanu

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (....) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe Instagram. 

Prețul cerut: 440.000 de euro.

Apartamentul pe care Bianca Drăgușanu îl deține în Dubai are 65 mp, iar prețul comunicat de vedetă pentru doritori este de 440.000 de euro.

Vedeta a făcut, tot online, și câteva precizări referitoare la bunurile pe care le deține.

„Tot ce am, case, mașini și alte bunuri, sunt cumpărate doar de mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu e adevărat! Și asta se poate demonstra”, este un alt mesaj publicat de vedetă, potrivit WOWBiz.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite