Anamaria Prodan îl calcă în picioare pe Gigi Becali: patronul FCSB, ridiculizat cu declarații acide

0
Publicat:

Anamaria Prodan suferă și astăzi din cauza modului în care a fost sărită din schemă, în momentul transferului lui Dennis Man (25 de ani), de la FCSB la Parma, pentru 11 milioane de euro.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

La vremea respectivă, în ianuarie 2021, Gigi Becali a procedat astfel încât mutarea să se facă prin intermediul verilor săi, Ioan și Victor Becali. Care au și încasat comisionul „gras“ care, în mod normal, trebuia să ajungă la Anamaria Prodan. Pentru că aceasta îl reprezenta pe Man. Doar că Dennis a contribuit și el la această poveste, renunțând la colaborarea cu Prodan, exact înaintea plecării la Parma. De aceea, internaționalul român s-a și ales cu un proces cu Anamaria și riscă să plătească despăgubiri de 350.000 de euro.

În 2021, scandalul Anamarian Prodan – FCSB – Man a declanșat niște atacuri jenante în mass-media cu părțile implicate. Acum, agentul FIFA a reluat povestea, în dialog cu prosport.ro, lansând un atac furibund la adresa lui Gigi Becali?

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Mă distrez când vorbește. Între credința în Dumnezeu și răutate sau prostie este ceva uriaș. Gigi încă nu știe ce este credința. Dacă ridici biserici și ești rău la suflet, minți, batjocorești, păcălești și ești trufaș nu ai cum în 10.000 de vieți să stai alături de Dumnezeu.

*Gigi azi la ce face și ce vorbește este fariseu. Păcat pentru că își dorește mult să convingă lumea, căci este altceva decât ce arată. Sfatul mea este să urce pe Athos și să facă un efort să înțeleagă ce înseamnă credința și Dumnezeu. Îmi doresc enorm să reușească să se apropie de Dumnezeu în adevăratul sens al cuvântului și poate înțelege pe final de viață ca batjocura pe care o face față de toți cei ce stau pe lângă el le va experimenta în scurt timp pe pielea lui. În rest, ce să comentez?

*Păi eu vorbesc despre lege cu Gigi? Vorbesc și eu cu avocați. Cu judecători. Cu oameni cu facultăți. Ce să vorbesc cu Gigi? Ce subiecte comune să avem? Diferența este de la cer la pământ între noi. Dacă îl întreb despre pian, mă întreba ce este ăla…

*Nu prea avem subiecte. Subiectele lui favorite sunt bârfele, jignirile, răutățile, minciunile, măreția nejustificată și nesusținută de nimic. Să-i dea Dumnezeu sănătate și putere să își îndrepte viața. Ce-mi doresc mie îi doresc și lui. Și mă rog pentru sufletului lui foarte chinuit și mic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite